Baiatul de 10 ani care-si vinde jucariile in strada ca sa-si cumpere haine de iarna. "Parintii sunt divortati, iar bunica isi varsa des nervii pe el"

Baiatul de 10 ani care-si vinde jucariile in strada ca sa-si cumpere haine de iarna.

Baiatul isi vinde jucariile la gangul de langa dispensarul din Mioveni, foarte aproape de ultima statie de maxi-taxi din Mioveni, pe partea stanga, la vreun kilometru de Primarie.

acum 39 luni (30 Oct 2017)

Silvan-DJ Ewi, un DJ din Mioveni i-a facut o poza baiatului si a postat urmatorul mesaj: "Isi vinde jucariile ca sa isi cumpere haine de iarna. Cam asa procedeaza un baiat de 10 ani. L-am gasit in Mioveni, gangul de la dispensar (langa Codimpex).

Tulburatoarea poveste a baietelului a starnit in doar cateva ore mii de reactii, sute de persoane oferindu-se sa il ajute.

Am reusit sa luam legatura cu Laura Anton, o tanara de 32 de ani care sta chiar vizavi de blocul in care locuieste baietelul.

"Sunt doi frati, cel mare - care isi vinde jucariile, are 10 ani, iar cel mic are 7 ani. Locuiesc impreuna cu mama si bunica materna in blocul M3, scara C, de pe Bulevardul Dacia din Mioveni. Baiatul isi vinde jucariile la gangul de langa dispensarul din Mioveni, foarte aproape de ultima statie de maxi-taxi din Mioveni, pe partea stanga, la vreun kilometru de Primarie. Insa nu cred ca ar fi o solutie buna sa li se dea bani parintilor, in ideea ca acestia ii vor cumpara haine. Am auzit-o de multe ori din strada cum il injura", a declarat pentru Adevarul Laura Anton. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro