"Bacsisiada" a declansat o adevarata nebunie. Patronii stau la coada sa cumpere registrele de bani personali obligatorii: "E o adevarata tampenie"

Firmele care vand registrele de bani personali, obligatorii odata cu intrarea in vigoare a noii legi privind impozitarea bacsisului au fost luate cu asalt de firmele care sunt obligate sa respecte noile prevederi.

acum 106 luni (6 May 2015)

Firmele care vand registrele de bani personali, obligatorii odata cu intrarea in vigoare a noii legi privind impozitarea bacsisului au fost luate cu asalt de firmele care sunt obligate sa respecte noile prevederi. La imprimeria Mirton de pe bulevardul Simion Barnutiu din Timisoara, zeci de oameni au stat la coada sa cumpere noile registre. Nu inteleg de ce trebuie altul nou", a declarat reprezentantul unei firme care astepta la coada sa cumpere registrul de bani personali. Daca ne incurca prea mult, nu o sa mai venim cu bani de acasa, inchidem si plecam din tara. Cine are o afacere stie sa se descurce si afara", a mai declarat unul dintre patronii de la coada pentru registre.

La Grafoprint, care are puncte de lucru in Timisoara, pe Tudor Vladimirescu 32 si Gheorghe Lazar 17, miercuri a fost suplimentat stocul de doua ori. "Sunt 1.000 de bucati la fiecare punct de lucru.

Contabilii atrag atentia ca nu este obligatoriu ca registrul sa fie cumparat de la magazinele specializate, modelul de registru pentru bani personali putand sa fie si printat, cu conditia sa fie legat si numerotat. Aceleasi surse mai atrag atentia ca in toata aceasta situatie s-a ajuns din cauza ca legea privind impozitarea bacsisului a fost facuta pe genunchi, ordinul care stabileste cum arata registrul de bani personali aparand abia zilele trecute. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro