Axl Rose il poate inlocui pe Brian Johnson in trupa AC/DC

Intr-o cariera de patru decenii, formatia australiana a lansat numeroase piese de succes precum "Back in Black", "Big Jack", "Thunderstruck", "Black Ice", "You Shook Me All Night Long", "Let There Be Rock", "Highway to Hell" si "For Those About to Rock (We Salute You)", iar albumele sale s-au vandut in peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

acum 100 luni (24 Mar 2016)

Axl Rose, solist AC/DC pentru zece concerte

Axl Rose, solistul Guns N' Roses, ar putea sa ii ia locul lui Brian Johnson in trupa AC/DC pentru restul concertelor deja programate, scrie site-ul nme.com. Jason Bailey, un DJ din statul american Atlanta, a afirmat ca "o sursa foarte, foarte buna" l-a informat ca Rose se va alatura AC/DC in calitate de solist pentru restul concertelor din turneul nord-american "Rock Or Bust".

"Asta mi s-a spus, ca Axl se va intalni cu grupul AC/DC, exita deja o intelegere ca Axl va fi solistul pentru cele zece spectacole, inclusiv pentru cel din Atlanta", a declarat DJ-ul la postul Atlanta Radio. El stia ca Brian trebuia sa se retraga dupa turneul anterior, dar au continuat sa mearga sa si sa sustina concerte, dar cand a vazut ca nu mai poate aparea pe scena din cauza problemelor de sanatate i-a spus ca spectacolul trebuie sa mearga mai departe si fara el", a mai spus DJ-ul.

Brian Johnson, dezamagit de atitudinea colegilor

Brian Johnson risca sa isi piarda auzul definitiv daca va urca pe scena in perioada imediat urmatoare, a anuntat agentul de presa al formatiei australiene, solistul fiind sfatuit de medici sa renunte la turneu. In urma primirii vestii, Johnson a declarat ca se simte "tradat" de modul in care colegii sai de trupa au gestionat situatia. Brian Johnson i-ar fi spus celui mai apropiat prieten al sau, comediantul american Jim Breuer, ca se simte dezamagit si margializat de colegii sai de trupa, fiind de parere ca un inlocuitor al acestuia a fost deja ales.

Johnson simte ca diagnostul nu este atat de rau pe cat pare, si spera sa se ajunga la o intelegere prin care sa poata canta inca in concerte in aer liber. El s-ar fi suparat pe faptul ca colegii sai l-au scos la propriu din formatie printr-un comunicat de presa facut chiar a doua zi dupa anuntul legat de starea de sanatate a solistului.

Brian Johnson, in varsta de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro