Avocatul interlopului care a ranit grav cu sabia un politist: "Clientul meu nu-si regreta fapta, regreta incidentul"

Avocatul interlopului care a ranit grav cu sabia un politist:

Politistul Dan Ciprian Sfichi se afla in continuare in stare grava la Spitalul de Neurochirugie din Iasi. Starea politistului ranit in timpul perchezitiei de la Radauti se mentine critica, el fiind intubat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Neurochirurgie din Iasi. Politistul a fost operat de urgenta in cursul zilei de marti la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, de o echipa formata din zece medici.

acum 30 luni (6 Dec 2017)

Politistul Dan Ciprian Sfichi se afla in continuare in stare grava la Spitalul de Neurochirugie din Iasi. Acesta a fost operat de catre o armata formata din zece medici, insa starea lui de sanatate este inca una instabila.

Atacatorul sau, Alexandru Hutuleac, a fost retinut de catre procurori, in sarcina sa fiind retinute faptele de ultraj si tentativa de omor. Acesta este acuzat ca l-a lovit cu salbaticie pe agentul-sef adjunct Dan Ciprian Sfichi, in momentul in care politistul de la trupele speciale a patruns pentru a perchezitiona casa interlopului. Singurul lucru pe care putem sa-l facem, atat el cat si familia, este sa ne rugam pentru starea de sanatate a agentului sef lovit cu sabia", a spus Tudor Salajanu, avocatul atacatorului, pentru DIGI 24.

Starea politistului ranit in timpul perchezitiei de la Radauti se mentine critica, el fiind intubat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Neurochirurgie din Iasi. Pronosticul este in continuare extrem de rezervat", a declarat pentru News.ro, medicul Tudor Ciuhodaru, purtatorul de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Reprezentantii Politiei Romane au postat miercuri, 6 decembrie, pe pagina de Facebook a institutiei, ca politistul ranit a depasit noaptea cu bine.

Politistul a fost operat de urgenta in cursul zilei de marti la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, de o echipa formata din zece medici.

Reamintim ca Dan Ciprian Sfichi a fost internat si operat marti la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dupa ce marti dimineata a fost ranit cu o sabie, de catre un interlop, in timpul unei actiuni.

Hutuleac este cunoscut in zona pentru implicarea intr-un alt dosar, de trafic de droguri. In vara anului trecut, acesta a fost arestat impreuna cu mai multi indivizi din zona Radauti, dupa ce ar fi alimentat cu droguri peste 300 de tineri din Suceava.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro