Avocata rusa care s-a intalnit cu Donald Trump Jr. vrea sa depuna marturie in fata alesilor americani

Avocata rusa care s-a intalnit cu Donald Trump Jr. vrea sa depuna marturie in fata alesilor americani

Natalia Veselnitkaia, o avocata suspectata de legaturi cu Kremlinul, afirma ca vrea sa depuna marturie in Congresul american pentru a risipi "isteria in masa" legata de intalnirea sa din iunie anul trecut, in plina campanie prezidentiala, cu fiul cel mare al liderului de la Casa Alba, transmite Reuters.

acum 38 luni (19 Jul 2017)

Natalia Veselnitkaia, o avocata suspectata de legaturi cu Kremlinul, afirma ca vrea sa depuna marturie in Congresul american pentru a risipi "isteria in masa" legata de intalnirea sa din iunie anul trecut, in plina campanie prezidentiala, cu fiul cel mare al liderului de la Casa Alba, transmite Reuters. a recunoscut ca s-a intalnit cu Natalia Veselnitkaia in scopul de a obtine informatii compromitatoare despre adversara din campanie a tatalui sau, democrata Hillary Clinton, in timp ce avocata rusa a sustinut mereu ca a mers la aceasta intalnire pentru a vorbi despre Legea Magnitki, careia i se opune.

Moscova este acuzata ca s-a implicat in ultimele alegeri prezidentiale din Statele Unite in scopul de a submina candidatura lui Hillary Clinton si de a-l favoriza pe Donald Trump, o acuzatie respinsa de rusi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro