"Avocata" a violatorilor din Vaslui, desfiintata pe retelele sociale dupa ce a scris: "Silviu, la fel si ceilalti baieti, sunt niste oameni minunati si ii iubesc"

28.000 de romani au semnat petitia: "Comportamentul animalic trebuie pedepsit" Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Sentinta-soc la Vaslui.

acum 62 luni (22 Jul 2015)

Adolescenta de 16 ani a postat pe Facebook acum aproximativ o saptamana un mesaj dur de denigrare la adresa fetei de 18 ani victima a unui viol in grup.

Iata cum a aratat conversatia pe aceasta tema, care a avut loc pe site-ul ask.fm:

"Buna, Romina, eu nu injur, nu te judec si nu vreau sa vorbim urat! Sunt din Vaslui si vreau sa inteleg de ce sustineti baietii si ce a facut fata aia sa merite asa ceva?

Raspuns Romina M: "Buna si tie draga anonim, povestea adevarata o stiu putini oameni, printre ei sunt si eu, pentru ca ii cunosc de multi ani. Le-am zis si eu ca au gresit si de chestia asta si-au dat seama".

Romanii scandalizati de drama tinerei de 18 ani din Vaslui, victima a unui viol in grup, continua sa-i trimita adolescentei mesaje de incurajare.

Transmiteti-i si voi un mesaj de sustinere tinerei din Vaslui, folosind hashtag-ul ?#?violulecrima?. Daca apropiatii si rudele violatorilor duc acum o campanie de denigrare a victimei, noi trebuie sa-i aratam ca oamenii normali din aceasta tara sunt alaturi de ea si nu tolereaza asemenea fapte. Cititi si:

Eleva violata de sapte bestii din Vaslui a mobilizat mii de oameni in jurul ei: "Fata aceasta e a noastra, a tuturor romanilor", "Sa mergem la ea acasa, sa o imbratisam"

Petitie pentru arestarea bestiilor care au violat eleva din Vaslui. 28.000 de romani au semnat petitia: "Comportamentul animalic trebuie pedepsit"

Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala

Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita

Sentinta-soc la Vaslui. Judecatorii au decis eliberarea din arest a trei dintre cei sapte indivizi care au violat ore in sir o eleva, pana la lesin

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro