Avionul va deveni mai ieftin decat trenul pe ruta Iasi - Bucuresti. Tarom si Blue Air s-au angajat intr-un "razboi" al contra-ofertelor fara precedent

Avionul va deveni mai ieftin decat trenul pe ruta Iasi - Bucuresti. Tarom si Blue Air s-au angajat intr-un

Utilizand serviciul Check-in Online, Check-in pe mobil, pasagerii nostri au posibilitatea de a-si rezerva gratuit locul in avion si de a beneficia de 2 kg in plus la bagajul de cala (25 kg in loc de 23 kg)", au anuntat cei de la Tarom in urma cu cateva zile.

acum 100 luni (3 Aug 2015)

La inceputul lunii iulie, oficialii companiei Blue Air au facut public faptul ca vor opera cate doua zboruri zilnic pe ruta Iasi - Bucuresti, incepand din data de 25 octombrie.

In plus, au anuntat ca pretul unui bilet dus-intors va porni de la pretul de 82 de euro, pentru cursele inaugurale, mult sub oferta concurentului Tarom la acea data, cifrata in jurul valorii de minim 153 de euro.

La scurt timp dupa anuntul Blue Air, cei de la Tarom au venit cu o contra-oferta, facand public faptul ca pun la dispozitie bilete dus-intors la pretul de 79 de euro.

"Pentru calatoriile incepand cu 25 octombrie 2015, TAROM ofera dupa data de 1 august 2015, tarife de la 79 euro* dus-intors, in clasa economica. Tarifele includ bagajul de cabina in limita a 10 kg, bagajul de cala care consta intr-o piesa de 23 kg si o gustare ce contine un sandwich si o prajitura. Utilizand serviciul Check-in Online, Check-in pe mobil, pasagerii nostri au posibilitatea de a-si rezerva gratuit locul in avion si de a beneficia de 2 kg in plus la bagajul de cala (25 kg in loc de 23 kg)", au anuntat cei de la Tarom in urma cu cateva zile.

Replica celor de la Blue Air a venit imediat, pe site-ul companiei putandu-se rezerva zboruri dus-intors pe ruta Iasi - Bucuresti la preturi si mai mici. Echivalentul in moneda autohtona ar fi de 273 de lei, in conditiile in care un drum dus-intors intre Iasi si Bucuresti, la clasa I, este taxat de CFR cu 292 de lei, iar la clasa II ajunge la 192 de lei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro