Avionul care te duce la mare, din 2017. Pretul unui bilet Cluj-Constanta incepe de la 90 de lei

Avionul care te duce la mare, din 2017. Pretul unui bilet Cluj-Constanta incepe de la 90 de lei

Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Avram Iancu din Cluj, cursele Cluj-Constanta se vor efectua de doua ori pe saptamana, dupa un program ce va fi anuntat in perioada urmatoare.

acum 94 luni (5 Sep 2016)

Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Avram Iancu din Cluj, cursele Cluj-Constanta se vor efectua de doua ori pe saptamana, dupa un program ce va fi anuntat in perioada urmatoare. Rezervarile se vor putea face incepand de la 89,90 lei, pret pe segment de zbor, cu TVA si taxe incluse. Cei de la aeroportul clujean mai informeaza ca pretul unui bilet include gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg, un snack gratuit pe timpul zborului si un bagaj de cala in limita a 32 kg.

Din iarna, compania aeriana Blue Air anunta ca isi va stabili baza operationala pe aeroportul din Cluj, operand nu mai putin de 6 destinatii in 2016.

"Zborul intern Cluj-Napoca - Constanta, va reprezenta cea de-a patra ruta interna a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul International Cluj, dupa Bucuresti-Otopeni, Iasi si Timisoara.

Mai puteti citi:

Cursa Cluj-Bucuresti, operata de doua companii low-cost, Blue Air si Wizz Air. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro