Avicii renunta la concerte din 2017: "Ramane prea putin timp pentru persoana aflata in spatele artistului"

Asta m-a ajutat sa inteleg ca trebuie sa fac acea schimbare care ma chinuia de ceva vreme", a completat tot el, dupa ce a multumit casei de discuri, managerului, fanilor si celor care l-au ajutat sa isi construiasca o cariera in muzica. "Stiu ca am fost binecuvantat, dar ramanea prea putin timp pentru persoana din spatele artistului" "Alegerile mele si cariera mea nu au fost niciodata conduse de interese materiale, desi sunt recunoscator pentru toate oportunitatile si tot confortul care mi-au fost oferite de succesul meu.

acum 90 luni (29 Mar 2016)

Avicii a precizat in urma cu cateva zile ca va face un anunt important. Astfel, suedezul a anuntat pe Facebook si pe site-ul sau oficial ca din 2017 va renunta la concerte. Avicii a mai declarat ca, desi este increzator in capacitatea sa de a sustine concerte, deocamdata nu are niciun plan care sa vizeze o astfel de revenire in activitatea muzicala, noteaza News.ro, care citeaza site-ul revistei "New Musical Express". Am devenit adult pe masura ce cresteam ca artist, am ajuns sa ma cunosc mai bine si sa inteleg ca exista multe lucruri pe care imi doresc sa le fac in viata. Sunt interesat de mai multe lucruri, in domenii diverse, dar aveam mereu foarte putin timp la dispozitie pentru a le explora", scrie DJ-ul. "In urma cu doua saptamani, mi-am facut timp pentru a calatori cu automobilul prin Statele Unite cu prietenii si echipa mea, doar pentru a privi, pentru a vedea si pentru a ne gandi la lucruri noi, intr-o maniera diferita. Asta m-a ajutat sa inteleg ca trebuie sa fac acea schimbare care ma chinuia de ceva vreme", a completat tot el, dupa ce a multumit casei de discuri, managerului, fanilor si celor care l-au ajutat sa isi construiasca o cariera in muzica.

"Stiu ca am fost binecuvantat, dar ramanea prea putin timp pentru persoana din spatele artistului"

"Alegerile mele si cariera mea nu au fost niciodata conduse de interese materiale, desi sunt recunoscator pentru toate oportunitatile si tot confortul care mi-au fost oferite de succesul meu. Stiu ca am fost binecuvantat sa pot sa calatoresc in lumea intreaga si sa cant in lumea intreaga, dar ramanea intotdeauna prea putin timp pentru persoana aflata in spatele artistului. Insa nu voi renunta niciodata la muzica - voi continua sa vorbesc fanilor mei prin intermediul ei, insa am luat decizia ca turneul meu din 2016 sa fie ultimul meu turneu, acestea vor fi ultimele concerte ale mele.

Avicii a fost prezent si pe scena festivalului Untold, la prima ed... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro