Avertizare meteo pentru weekend: Vant in rafale, ploaie si ninsoare viscolita

Sambata, duminica si luni, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si Orientali vor fi intervale de timp in care va ninge si vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 60...80 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea.

acum 92 luni (28 Oct 2016)

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca, incepand din cursul noptii de vineri spre sambata (28/29 octombrie), la munte vantul se va intensifica treptat. Sambata, duminica si luni, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si Orientali vor fi intervale de timp in care va ninge si vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 60...80 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea.

Intensificari temporare ale vantului vor fi si in restul teritoriului, unde rafalele de vant pot atinge 50 - 60 de kilometri pe ora.

In dimineata zilei de sambata, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prognoza privind evolutia si intensitatea vantului si a ninsorilor din zona Carpatilor Meridionali si Orientali. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro