Avertismentul organizatiilor rome din Ardeal: "Unii migranti sunt ajutati de romi si maghiari sa ajunga in Germania, in schimbul unor sume mari de euro"

Avertismentul organizatiilor rome din Ardeal:

"Mai multe organizatii ale romilor din Transilvania - Fundatia Roma, Gypsi Media, Asociatia Romilor din Transilvania, Centrul Crestin al Romilor din Transilvania, Organizatia Etnica a Romilor din Romania, Uniunea Romilor din Transilvania - atrag atentia autoritatilor maghiare si romane asupra unor fapte in cazul emigrantilor de pe teritoriul Ungariei.

acum 103 luni (19 Sep 2015)

"Mai multe organizatii ale romilor din Transilvania - Fundatia Roma, Gypsi Media, Asociatia Romilor din Transilvania, Centrul Crestin al Romilor din Transilvania, Organizatia Etnica a Romilor din Romania, Uniunea Romilor din Transilvania - atrag atentia autoritatilor maghiare si romane asupra unor fapte in cazul emigrantilor de pe teritoriul Ungariei. Unele persoane emigrante sunt ajutate sa ajunga in Germania si Austria, de catre romii si maghiari din Romania, in schimbul unor sume mari de euro. Semnalam autoritatile maghiare si romane ca sa ia masuri adecvate asupra acestui caz de infractiune", declara Aurel Pascu, coordonatorul din Transilvania al Partidei Romilor.

Acesta isi justifica demersul intr-un comunicat de presa unde mai spune ca nu vrea ca romania sa fie, din nou, catalogata ca exemplu negativ de forurile internationale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro