Avertismentul lui Arsenie Boca pentru femei: "Daca vreti sa aveti copii curati, sa aveti impreunare cu barbatul numai marti si joi"

Avertismentul lui Arsenie Boca pentru femei:

Manastirea Prislop, din judetul Hunedoara, locul unde a slujit o perioada parintele Arsenie Boca Si spunea parintele Arsenie femeilor: "De ce nu faceti si voi la fel?! Femeile care nu primesc combustibil masculin, fie din lipsa casatoriei, fie ca se abtin de la raporturi conjugale, ajung la anxietate (stare de neliniste, de asteptare incordata, insotita de palpitatii, jena in respiratie etc, intalnita in unele boli de nervi), nevroze, idei de sinucidere, agresivitate etc. Va recomandam si: Cinci profetii cutremuratoare ale lui Arsenie Boca: "Se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, se va manca si carne de om si se va bea sange de om" Parintele Arsenie Boca, de nerecunoscut in haine civile.

acum 76 luni (8 May 2015)

Dintotdeauna, parintele s-a declarat impotriva avorturilor, iar in invataturile sale considera intrruperea de sarcina cel mai mare pacat. De multe ori, in predicile sale le indemna pe femeile insarcinate sa se roage pentru a naste prunci sanatosi, dar si pentru a fi ferite de rele, asa cum facuse si mama sa.

Un avertisment la fel de cutremurator este indreptat catre proaspetele mamici. Conform acestuia, mamele care nu isi alapteaza pruncii vor alapta, de fapt, cancer. Parintele sugereaza astfel importanta laptelui de mama:

"Daca nu alaptati copii, veti alapta cancer!"

A pictat icoana in inima ei

Iata ce cuvanta Arsenie Boca intr-una din slujbele sale, conform unui extras din "Pravila Alba":

"Mama mea cand a ramas insarcinata cu mine s-a uitat la icoana Maicii Domnului si a pictat-o in inima ei. Cand a aflat ce intentii aveam (sa se calugareasca - n.n), mi-a luat capul in maini, m-a sarutat si m-a binecuvantat zicandu-mi: - O, dragul meu si scumpul meu, de cand ma rog eu pentru asta!". De aceea a fost Parintele Arsenie omul lui Dumnezeu, pentru ca a fost cerut prin rugaciune, crescut cu rugaciune.

Manastirea Prislop, din judetul Hunedoara, locul unde a slujit o perioada parintele Arsenie Boca

Si spunea parintele Arsenie femeilor:

"De ce nu faceti si voi la fel?! Cereti la Maica Domnului si la Domnul Iisus Hristos si va vor da. ''

Conform relatarii Vionelei Milosan(71 de ani), din Recea, din cartea "Marturii din Tara Fagarasului despre parintele Arsenie Boca, ed. Agaton, 2004- Ioan Cismileanu", unei femei careia ii murise copilul atins de un tren, parintele i-a spus: "Stii de ce l-a atins trenul?

Altei femei i-a zis: "Tu vii si te plangi ca copilul tau e betiv, dar atunci cand ati zamislit copilul, sotul tau era beat'', iar alteia care se plange... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro