Avertisment pentru toti romanii. Modalitatile prin care se TRANSMITE VIRUSUL ZIKA

Avertisment pentru toti romanii. Modalitatile prin care se TRANSMITE VIRUSUL ZIKA

Pacientul este un baiat de doar 10 ani, intors recent din Guyana Franceza, acolo unde locuieste familia sa de aproape doi ani Primul caz de infectare cu virusul Zika a fost confirmat in Romania la data de 12 iulie, fiind vorba de o femeie de 27 de ani, din Bucuresti, care a fost internata timp de doua zile la Spitalul "Victor Babes" din Capitala.

acum 50 luni (22 Jul 2016)

Ministerul Sanatatii a confirmat cel de-al doilea caz de infectare cu virusul Zika in Romania. Pacientul este un baiat de doar 10 ani, intors recent din Guyana Franceza, acolo unde locuieste familia sa de aproape doi ani

Primul caz de infectare cu virusul Zika a fost confirmat in Romania la data de 12 iulie, fiind vorba de o femeie de 27 de ani, din Bucuresti, care a fost internata timp de doua zile la Spitalul "Victor Babes" din Capitala.

Potrivit purtatorului de cuvant al Societatii de Boli Infectioase din SUA, alarmant este ca simptomele se manifesta doar la unul din cinci cazuri, persoanele infectate cu acest virus avand simptome precum: febra, eruptii cutanate, dureri articulare si roseata in albul ochiului.

Avertisment despre o posibila "pandemie exploziva"

Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii se asteapta la 3-4 milioane de cazuri de imbolnavire numai pe continentul american. Ministerul Sanatatii apreciaza, in continuare, riscul de transmitere a virusului pe teritoriul Romaniei ca fiind de nivel minim si reaminteste ca Zika nu se transmite pe calea aerului sau atingerea unui pacient infectat.

+Tentativa ESUATA DE LOVITURA DE STAT din TURCIA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro