Averea lui Smiley, verificata de ANAF. Ce dezvaluiri au facut apropiatii artistului

Smiley a adoptat o pisică "Smiley a avut contracte foarte mari de publicitate, in special cu o firmă de telefonie, are salariu mare la emisiunile la care este jurat sau prezentator, in plus, mai incasează din spectacole peste 600.000 de euro pe an, nu mai vorbesc de Revelion, unde doar pe o reprezentație cere 7.000 de euro, iar el are minim 5 spectacole in acea noapte.

acum 83 luni (16 Sep 2015)

Averea artistului Smiley a intrat in vizorul inspectorilor de la ANAF, după ce, in ultima vreme, caştigurile mai multor cantăreţi au inceput să fie verificate, scrie bzi.ro.

Smiley și-a inființat prima companie in anul 2006, iar profitul inițial de atunci a fost de peste 250.000 de lei. Situaţia financiară a artistului s-a imbunătăţit pană in anul 2013, cand "Ha Ha Ha Production SRL", a avut un profit net de 669.187 de lei. Smiley a adoptat o pisică

"Smiley a avut contracte foarte mari de publicitate, in special cu o firmă de telefonie, are salariu mare la emisiunile la care este jurat sau prezentator, in plus, mai incasează din spectacole peste 600.000 de euro pe an, nu mai vorbesc de Revelion, unde doar pe o reprezentație cere 7.000 de euro, iar el are minim 5 spectacole in acea noapte. Nu mai vorbim de drepturile de autor, căci dacă vrei să ai o piesă compusă de el te costă in jur de 3.000 de euro dar și succesul este garantat", au declarat apropiaţi ai interpretului.

Pană in prezent nu s-a depistat nicio problemă, iar Smiley a spus că ințelege acțiunile Fiscului, intrucat "oamenii de acolo iși fac datoria, iar el este in regula cu hartiile oficiale", au mai dezvăluit apropiații vedetei.

Coprezentatorul emisiunii de divertisment "Romanii au talent", Smiley a produs șlagăre pentru artiştii romani Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana, Andra, Corina, Cream, Emanuel.

De asemenea, artistul a produs muzică pentru cantăreața de origine italiană In-Grid și pentru rapperul american Sway. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro