Averea lui Radu Mazare, sechestrata de procurorii DNA. El a contestat decizia

Averea lui Radu Mazare, sechestrata de procurorii DNA. El a contestat decizia

Primarul suspendat al Constantei, Radu Mazare, se afla in Arestul Politiei Capitalei de pe 3 aprilie, cand a fost transferat din arestul Politiei Constanta, unde a stat o zi, dupa ce a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si castigarea unor licitatii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.

acum 57 luni (27 Apr 2015)

Oamenii legii spun ca Radu Mazare a creat un prejudiciu de noua milioane de euro prin faptele pe care este acuzat ca le-a comis.

Primarul Mazare a contstat masura dispusa de procurorii DNA si luni, 27 aprilie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie se judeca cererea lui de contestare a masurii asiguratorii, conform art.

Radu Mazare locuieste intr-o vila pe malul lacului Siutghiol Radu Mazare ar putea afla luni daca ramane in arest preventiv

Radu Mazare, primarul suspendat al municipiului Constanta, ar putea afla, luni, daca va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor.

Primarul suspendat al Constantei, Radu Mazare, se afla in Arestul Politiei Capitalei de pe 3 aprilie, cand a fost transferat din arestul Politiei Constanta, unde a stat o zi, dupa ce a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si castigarea unor licitatii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro