Avantajele unor relatii sexuale ocazionale. De ce sunt atrase unele persoane de aventurile de o noapte

Avantajele unor relatii sexuale ocazionale. De ce sunt atrase unele persoane de aventurile de o noapte

Adeptii sexului ocazional nu au mai multe relatii in paralel, chiar daca din exterior, cei care nu cusnoc bine situatia pot ajunge sa creada asta. Cei care se tem de complicatii si de suferinta provocata de esecul unei relatii (sau a mai multor relatii) pot sta linistiti din acest punct de vedere.

acum 92 luni (4 Jun 2015)

Adeptii sexului ocazional nu au mai multe relatii in paralel, chiar daca din exterior, cei care nu cusnoc bine situatia pot ajunge sa creada asta. Mai ales ca este vorba de mai multi parteneri, cu care vor avea doar una sau cateva contacte sexuale, iar totul se va termina aici.

Cei care se tem de complicatii si de suferinta provocata de esecul unei relatii (sau a mai multor relatii) pot sta linistiti din acest punct de vedere. Cei care practica sexul ocazional nu cauta dragoste, ci doar placerea sexuala, deci nu trebuie sa-si faca griji decat pentru propriul orgasm.

Chiar daca vor exista mai multe intalniri intime cu acelasi partener, asta nu va insemna ca s-a format o relatie intre cei doi, cat timp totul se reduce la partidele de sex.

In concluzie, avantajul acestui tip de sex este ca nu aduce cu sine obligatii sau sentimente care pot produc apoi dezamagire sau suferinta. Este un mod de viata mult mai simplu si placut pentru cei care se regasesc in el.

Sexul ocazional este doar pentru placerea proprie, fara gelozie, fara teama ca vei dezamagi sau il vei rani pe celalalt, fara grija pentru fericirea sau multumirea lui. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro