Autoservirea pentru oameni cinstiti se poate redeschide, dupa ce ANAF a dat unda verde proiectului

Autoservirea pentru oameni cinstiti se poate redeschide, dupa ce ANAF a dat unda verde proiectului

"La doua saptamani de la lansarea experimentului prin care am dovedit ca romanii sunt cinstiti, pe 30 iulie, am transmis intreaga poveste catre ANAF, specificand si ca in cutia postala se stransesera pana la acea ora 3.001 lei, cerand o pozitie oficiala din partea acestei institutii.

acum 104 luni (24 Aug 2015)

La mijlocul lunii iunie, Erwin Albu, care are in Codlea o mica gradina s-a gandit sa dezvolte un proiect inedit. Proiectul a fost unul de succes si nimeni nu a plecat fara sa plateasca. Impresionant este gestul unui baiar de zece ani care a luat un gem, dar nu a stiut ca trrebuie sa plateasca. Cum nicio fapta buna nu ramane nepedepsita asa cum spune un proverb, pe fir a intrat rapid Primaria din Codlea care a decis ca omul trebuie sa aiba certificate de producator si sa plateasca impozite.

Erwin Albu s-a adresat ANAF-ului care a decis ca barbatul nu face nimic ilegal. "La doua saptamani de la lansarea experimentului prin care am dovedit ca romanii sunt cinstiti, pe 30 iulie, am transmis intreaga poveste catre ANAF, specificand si ca in cutia postala se stransesera pana la acea ora 3.001 lei, cerand o pozitie oficiala din partea acestei institutii. Initial am fost contactat de directorul general adjunct al agentiei, ca apoi sa primesc raspunsul final de la circumscriptia din Codlea. Fara certificat de producator cum cerea aiurea Primaria Codlea , fara aparat pentru bonuri fiscale. Nici declararea veniturilor nu este necesara pentru suprafata de teren aferenta gospodariei in care imi desfasor activitatea", a spus Erwin Albu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro