Autorul cartii despre Trump il contrazice pe presedinte si spune ca apropiatii de la Casa Alba il vad ca pe "un copil"

Autorul cartii despre Trump il contrazice pe presedinte si spune ca apropiatii de la Casa Alba il vad ca pe

Cartea lui Michael Wolff, "Foc si Furie: In interiorul Casei Albe Trump", a devenit aproape imediat un bestseller vineri, aceasta fiind publicata mai devreme dupa ce extrase din ea au atras amenintari din partea avocatilor presedintelui care au incercat sa opreasca publicarea volumului. Purtatoarea de cuvand de la Casa Alba, Sarah Sanders, a declarat din nou vineri ca Wolff a vorbit doar pe scurt cu presedintele si ca jurnalistul nu a avut acces.

acum 77 luni (6 Jan 2018)

Cartea lui Michael Wolff, "Foc si Furie: In interiorul Casei Albe Trump", a devenit aproape imediat un bestseller vineri, aceasta fiind publicata mai devreme dupa ce extrase din ea au atras amenintari din partea avocatilor presedintelui care au incercat sa opreasca publicarea volumului. Cartea, despre care Trump spune ca e plina de minciuni, prezinta o Casa Alba aflata in haos, un presedinte care nu era pregatit sa castige alegerile in 2016 si asistenti care pun la indoiala abilitatile lui Trump. Wolff a declarat vineri la o televiziune americana ca in timpul documentarii pentru carte, asistentii presedintelui i-au spus ca il privesc pe Trump ca pe un copil. Fie ca a realizat ca era un interviu sau nu, dar cu siguranta (discutia) nu a fost off the record", a marturisit Wolff la NBC. Intrebat sa explice ce a vrut sa spuna dupa ce a scris ca intregul cerc al lui Trump a pus la indoiala capacitatea presedintelui de a conduce biroul, Wolff a explicat ca "100% din oamenii din jurul lui... Video CBC News / Youtube Vineri seara, Trump a scris pe Twitter ca "Am autorizat zero acces la Casa Alba (de fapt, l-am refuzat de multe ori).

Primele extrase ale volumului au provocat si o ruptura publica intre Trump si fostul sau strateg sef si adjunct inalt al campaniei electorale, Steve Bannon, din cauza comentariilor acestuia din urma din carte despre Trump si familia sa. Conform Reuters, la Washington americanii s-au trezit inca de la miezul noptii pentru a pune mana pe carte, infruntand gerul de afara. FOTO Katie Scott / Twitter In New York insa reactia oamenilor a fost mai reticenta, librarii declarand ca vineri dimineata, din 160 de volume reuseau sa vanda doar patru. Purtatoarea de cuvand de la Casa Alba, Sarah Sanders, a declarat din nou vineri ca Wolff a vorbit doar pe scurt cu presedintele si ca jurnalistul nu a avut acces. Trump a scris din nou pe Twitter sambata ca "Micheal Wolff e un ratat total care a fabricat povesti pentru a vinde aceasta carte plictisitoare si... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro