Autoritatile maghiare au evacuat toate trenurile internationale, in urma unei amenintari teroriste. Starea de alerta va fi mentinuta pana la miezul noptii

Ca urmare a alertei, trenul InterRegio numarul 12473 care soseste de la Budapesta si trebuia sa ajunga la Bucuresti la ora 13.10 a inregistrat o intarziere de 125 de minute, potrivit tabelei de sosiri-plecari din Gara de Nord.

acum 43 luni (19 Jul 2017)

UPDATE 15.00: Pana in prezent, nicio amenintare nu a fost depistata de catre autoritatile ungare, iar trenurile oprite temporar si-au continuat parcursul catre destinatie. Politia a precizat ca starea de alerta va fi mentinuta pana la miezul noptii, urmand a fi verificate toate trenurile care intra in Ungaria.

Ca urmare a alertei, trenul InterRegio numarul 12473 care soseste de la Budapesta si trebuia sa ajunga la Bucuresti la ora 13.10 a inregistrat o intarziere de 125 de minute, potrivit tabelei de sosiri-plecari din Gara de Nord. "Intarzierile sunt inregistrate pe teritoriul Ungariei, din cauza unor verificari suplimentare realizate de politia din Ungaria", a declarat, pentru Mediafax, Alina Predescu, purtatoarea de cuvant a CFR Calatori.

Un barbat necunoscut a apelat serviciul de urgenta, sustinand ca exista dispozitive explozive in mai multe trenuri care circula pe teritoriul Ungariei. "Acum politistii efectueaza cautari in aceste trenuri", se arata intr-un comunicat transmis de autoritatile de la Budapesta. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro