AUTONOMIE UDMR. Tokes: O diversiune! Kelemen si Ponta s-au inteles

AUTONOMIE UDMR. Tokes: O diversiune! Kelemen si Ponta s-au inteles

"Motivul este ca domnul Kelemen Hunor si domnul Victor Ponta s-au inteles sa adune voturile din partea secuilor si hai sa aruncam acest proiect de lege care ar starni simpatie din partea maghiarilor pentru Kelemen Hunor si pentru Victor Ponta, care foloseste exemplul lui Traian Basescu si tot mai des se plimba prin secuime si stie ca voturile pentru Kelemen Hunor vor fi folosite in campania electorala.

acum 80 luni (20 Sep 2014)

Dupa parerea mea, acest proiect constituie un act de diversiune, inainte trebuia sa stam la masa in cadrul unui dialog maghiaro-maghiar si sa nu fie diversiune in cazul nostru", a spus Laszlo Tokes, intr-o conferinta de presa, citat de Mediafax.

"Motivul este ca domnul Kelemen Hunor si domnul Victor Ponta s-au inteles sa adune voturile din partea secuilor si hai sa aruncam acest proiect de lege care ar starni simpatie din partea maghiarilor pentru Kelemen Hunor si pentru Victor Ponta, care foloseste exemplul lui Traian Basescu si tot mai des se plimba prin secuime si stie ca voturile pentru Kelemen Hunor vor fi folosite in campania electorala. Deci, presupun ca exista un pact intre UDMR si PSD, de aceea indraznesc Kelemen Hunor si UDMR sa faca un astfel de scandal in jurul autonomiei", a mai precizat Tokes. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro