Australian Open 2017: Cine e Shelby Rogers, prima adversara a Simonei Halep, si cand va avea loc meciul

Australian Open 2017: Cine e Shelby Rogers, prima adversara a Simonei Halep, si cand va avea loc meciul

Simona Halep va juca in primul tur de la Australian Open cu Shelby Rogers, din Statele Unite ale Americii. Paradoxal insa, cel mi bun rezultat al carierei a venit pe zgura de la Roland Garros, unde a trecut de Karolina Pliskova, Petra Kvitova si Irina Begu, printre altele, pentru a ajunge in sferturile de finala ale editiei trecute.

acum 90 luni (14 Jan 2017)

Simona Halep va juca in primul tur de la Australian Open cu Shelby Rogers, din Statele Unite ale Americii. In varsta de 24 de ani si inalta de 1,75m, Rogers este o jucatoare cu lovituri puternice, forta fiind principala ei calitate.

Paradoxal insa, cel mi bun rezultat al carierei a venit pe zgura de la Roland Garros, unde a trecut de Karolina Pliskova, Petra Kvitova si Irina Begu, printre altele, pentru a ajunge in sferturile de finala ale editiei trecute.

La Grand Slamuri, Shelby Rogers mai are un tur trei la US Open 2015, cand drumul ei a fost oprit chiar de Simona Halep.

La Australian Open, Shelby Rogers nu a trecut niciodata de primul tur si nu ne ramane sa speram ca nu o va face nici acum. In mod normal, Simona trebuie sa iti impuna superioritatea in fata americancei, insa e nevoie de atentie: in acest an Rogers a castigat un meci cu Eugenie Bouchard la Australian Open, iar la Hobart a mers pana in sferturi.

Australian Open 2017: a sasea jucatoare din Romania pe tabloul de simplu!

Traseul romancelor la Australian Open ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro