Australian Open 2015. Programul romanilor, 24 ianuarie: Meciuri la dublu feminin si dublu mixt

AUSTRALIAN OPEN 2015 Editia din acest an a turneului de Grand Slam este una destul de fructuoasa pentru romani, acestia reusind rezultate importante. Pe de alta parte ramane de vazut cata energie mari are romanca, dupa 4 victorii consecutive, in aceasta saptamana, atat la simplu, cat si la dublu.

acum 100 luni (24 Jan 2015)

AUSTRALIAN OPEN 2015 Editia din acest an a turneului de Grand Slam este una destul de fructuoasa pentru romani, acestia reusind rezultate importante. Begu si Mergea vor continua, in cadrul turneelor de dublu, in cea de a sasea zi a competitiei.

Turul 2 - Dublu feminin

Irina-Camelia Begu este singura romanca, ramasa in turneul de dublu feminin, dupa ce Niculescu a fost eliminata, vineri, iar Olaru, joi.

Meciul se anunta unul destul de dificil, cu toate ca Begu ar putea avea motive in plus pentru a continua la dublu. In turneul de simplu, desi a eliminat jucatoare importante, va avea o adversara extrem de periculoasa, in optimi. Pe de alta parte ramane de vazut cata energie mari are romanca, dupa 4 victorii consecutive, in aceasta saptamana, atat la simplu, cat si la dublu.

Turul 1 - Dublu mixt

Florin Mergea, la fel ca si Horia Tecau, evolueaza atat la dublu masculin, cat si la dublu mixt. In primul tur, la mixt, perechea Michaella Krajicek (Olanda)/Florin Mergea se va duela cu dubla Elina Svitolina (Ucraina)/Raven Klaasen (Africa de Sud). Svitolina evolueaza si la simplu, acolo unde va juca impotriva Serenei Williams, iar rezultatul acestei partide ar putea-o influenta foarte mult si in meciul de la mixt. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro