Australian Open 2015: primul Grand Slam, primele emotii pentru Halep si compania. Vineri e tragerea la sorti

Australian Open 2015: primul Grand Slam, primele emotii pentru Halep si compania. Vineri e tragerea la sorti

Serena a mai avut timp pentru o reclama la sutiene si o campanie umanitara (VEZI AICI VIDEO) Maria Sarapova (27 de ani) - FOTO Guliver Getty Images Palmares in 2014: 49-13 Titluri in 2014: 4 Trofee castigate in cariera: 33 Titluri de Grand Slam: 5 Titluri la Australian Open: 1 Sarapova are o singura victorie la Australian Open care dateaza din 2008, insa a mai fost aproape de trofeu si-n 2012, cand a pierdut finala cu Azarenka.

acum 72 luni (16 Jan 2015)

Australian Open nu e cel mai prestigios, nici cel mai batran si nici cel mai "instarit" turneu de Grand Slam, ba chiar e ultimul la toate capitolele amintite, dar are farmecul sau. Intre sufocante calduri si furtuni torentiale, partidele de la Melbourne au avut partea lor de drama de-a lungul celor 103 ani de istorie. In afara liderului trei mondial, Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor afla pe tabloul principal la simplu, in vreme ce Andreea Mitu si Marius Copil mai au de trecut prin sita calificarilor pentru a se alatura celor 128 de tenismeni care iau startul din turul I.

Serena Williams (33 de ani) - FOTO Guliver Getty Images

Palmares in 2014: 52-14

Trofee castigate in 2014: 7

Trofee castigate in cariera: 64

Titluri de Grand Slam: 18

Titluri la Australian Open: 5

"Nu e nimic mai frumos in tenis decat sa-ti incepi anul cu o victorie la Australian Open". E afirmatia Serenei Williams, cvintupla castigatoare a competitiei de la Melbourne, insa restanta la ultimele patru editii, cand n-a trecut de faza sferturilor de finala. Asa s-a intamplat si la Cupa Hopman, la inceputul acestui an, cand a luat bataie de la Eugenie Bouchard si de la Agnieszka Radwanska, partide in care s-a miscat precum un elefant. Dupa turneul de la Perth, Serena a inceput antrenamentele la Melbourne si a surprins la sedinta de pregatire de ieri cu un outfit haios. Serena a mai avut timp pentru o reclama la sutiene si o campanie umanitara (VEZI AICI VIDEO)

Maria Sarapova (27 de ani) - FOTO Guliver Getty Images

Palmares in 2014: 49-13

Titluri in 2014: 4

Trofee castigate in cariera: 33

Titluri de Grand Slam: 5

Titluri la Australian Open: 1

Sarapova are o singura victorie la Australian Open care dateaza din 2008, insa a mai fost aproape de trofeu si-n 2012, cand a pierdut finala cu Azarenka. Rusoaica a inceput anul in stil de mare campi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro