Australian Open 2015: Cum poate ajunge Simona Halep numarul 1 mondial

Australian Open 2015: Cum poate ajunge Simona Halep numarul 1 mondial

Calculele sunt influentate de performantele obtinute de jucatoarele de tenis la editia precedenta (Halep are de aparat 720 de puncte pentru sferturlie de anul trecut, Serena si Sarapova doar 180, fiind eliminate in optimi, iar Kvitova nu are puncte de aparat, parasind competitia inca din primul tur) Citeste si VIDEO Simona Halep a dezvaluit numele celei mai bune prietene din WTA Australian Open 2015.

acum 98 luni (19 Jan 2015)

Dupa succesul de la Sydney, Petra Kvitova a ajuns la 6.351 de puncte, 209 puncte mai mult decat Simona Halep. Sarapova, Halep si Kvitova ar putea ajunge pe primul loc in lume in tenisul mondial feminin, dupa Australian Open, insa pentru fiecare e nevoie de scenarii mai mult sau mai putin fanteziste. Cum poate ajunge Maria Sarapova locul 1 WTA, dupa Australian Open - Varianta 1 - Are nevoie sa ajunga in finala, si de inca doua conditii - Sa nu piarda finala in fata Kvitovei, iar Serena sa fie eliminata inainte de semifinale Varianta 2 - Sa castige titlul, si inca o conditie - Serena sa nu joace finala. Daca Serena ajunge in ultimul act, nu mai poate pierde locul 1 Cum poate ajunge Halep locul 1 WTA, dupa Australian Open - Sa castige titlul, Serena sa nu ajunga in sferturi, iar Sarapova sa nu atinga finala (rusoaica e pe partea de tablou a romancei) Cum poate ajunge Kvitova locul 1 WTA, dupa Australian Open - Sa castige titlul, iar Serena sa nu ajunga in semifinale Topul oficial WTA, din acest moment 1. Petra Kvitova 6.360 2.000 de puncte WTA castiga invingatoarea de la Australian Open.

Calculele sunt influentate de performantele obtinute de jucatoarele de tenis la editia precedenta (Halep are de aparat 720 de puncte pentru sferturlie de anul trecut, Serena si Sarapova doar 180, fiind eliminate in optimi, iar Kvitova nu are puncte de aparat, parasind competitia inca din primul tur) Citeste si VIDEO Simona Halep a dezvaluit numele celei mai bune prietene din WTA Australian Open 2015. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro