Audrey Hepburn si viata nestiuta a celei mai elegante femei de la Hollywood

Audrey Hepburn si viata nestiuta a celei mai elegante femei de la Hollywood

Departe de celebra rochie neagra ("Little black dress"), pufaitul din porttigarete si de produsele de patiserie mancate in fata magazinului de bijuterii Tiffany's, actrita Audrey Hepburn nu avea foarte multe lucruri in comun cu personajul Holly Golightly, pe care l-a interpretat cu atata maiestrie in filmul "Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany's". Audrey Hepburn FOTO Arhiva Adevarul Audrey Hepburn a avut mai multe slujbe banale inainte de a da lovitura in industria cinematografica Desi mai multe rapoarte estimeaza ca veniturile obtinute de Hepburn din filmul "Mic dejun la Tiffany" ar fi valorat, in prezent, sase milioane de dolari, actrita a avut si perioade mai dificile, cand a trebuit sa accepte tot felul de slujbe marunte pentru a se putea intretine.

acum 69 luni (6 May 2015)

Departe de celebra rochie neagra ("Little black dress"), pufaitul din porttigarete si de produsele de patiserie mancate in fata magazinului de bijuterii Tiffany's, actrita Audrey Hepburn nu avea foarte multe lucruri in comun cu personajul Holly Golightly, pe care l-a interpretat cu atata maiestrie in filmul "Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany's".

Filmul i-a adus o nominalizare la premiile Oscar, precum si reputatia de cea mai eleganta femeie de la Hollywood. Insa, in timp ce inovatiile aduse de actrita, atat in cinematografie, cat si in lumea modei sunt celebrate si astazi, la peste 20 de ani de la moartea sa, din 1993, unele aspecte fascinante ale vietii sale personale nu primesc intotdeauna aceeasi atentie. Audrey Hepburn era o femeie introvertita

Desi rolul personajului Holly Golightly, din "Mic dejun la Tiffany", care i-a cimentat drumul catre succes actritei, nu era genul de femeie care, dupa o zi obositoare, sa mearga acasa si sa se relaxeze citind o carte buna, Audrey Hepburn era exact opusul personajulul interpretat. "Sa joc rolul acestei fete atat de extrovertita a fost cel mai greu lucru pe care l-am facut vreodata", a marturisit actrita, citata de "Huffington Post".

Audrey Hepburn FOTO Arhiva Adevarul Audrey Hepburn a avut mai multe slujbe banale inainte de a da lovitura in industria cinematografica

Desi mai multe rapoarte estimeaza ca veniturile obtinute de Hepburn din filmul "Mic dejun la Tiffany" ar fi valorat, in prezent, sase milioane de dolari, actrita a avut si perioade mai dificile, cand a trebuit sa accepte tot felul de slujbe marunte pentru a se putea intretine. Astfel, potrivit cartii biografice "Audrey Hepburn: Fair Lady of the Screen", scrisa de Ian Woodward, Hepburn a lucrat ca asistenta intr-un cabinet stomatologic, ca functionar public si, ocazional, ca profesoara de franceza.

Audrey Hepburn FOTO Arhiva Adevarul Audrey Hepbu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro