Audionova TinnitusTM. Solutii pentru tinnitus (zgomote in urechi)

Audionova TinnitusTM. Solutii pentru tinnitus (zgomote in urechi)

Tinnitus-ul ramane undeva in subconstientul tau Asa cum luminarea inceteaza sa mai fie punctul focalizat intr-o incapere plina de lumina,asa reuseste terapia prin sunete sa amelioreze tinnitus-ul , sa ramana mai in "spate", astfel incat tu sa iti distragi atentia de la el in mod direct. Am dezvoltat solutii optime de auz care sa se adapteze perfect nevoilor tale astfel incat sa uiti ca suferi de pierderi auditive si sa te focusezi pe o viata activa pentru a va bucura mai mult de sunetele din jurul tau.

acum 68 luni (9 Mar 2015)

o Nu esti singur.

ReSound Verso TS este cel mai performant aparat auditiv ce contine un generator de sunete pentru tinnitus..Acesta utilizeaza terapia sunetelor pentru a oferi ameliorarea tinnitus-ului prin distragerea atentiei tale de la zgomotele provocate de acesta.

Acest tip de terapie a sunetelor impreuna cu o consiliere profesionala a specialistilor Audionova -s-a dovedit ca reprezinta cea mai eficienta metoda in combaterea tinnitus-ului din domeniul aparatelor auditive din Romania.

Cercul vicios se "rupe

Pentru anumiti oameni, tinnitus-ul reprezinta o distragere/afectiune minora.

Interesant este faptul ca nivelul tinnitus-ului este de cele mai multe ori influentat direct de atentia pe care o acorzi acestei afectiuni.

Cu cat tinnitus-ului este mai puternic , cu atat este mai probabil sa provoace sentimente negative precum depresia sau frustarea,In schimb, aceste sentimente te determina sa acorzi importanta sporita tinnitus-ului.

Aprinderea luminii

Tinnitus-ul e deseori asemanat cu lumina lumanarii intr-o incapere intunecata.

Tinnitus-ul ramane undeva in subconstientul tau

Asa cum luminarea inceteaza sa mai fie punctul focalizat intr-o incapere plina de lumina,asa reuseste terapia prin sunete sa amelioreze tinnitus-ul , sa ramana mai in "spate", astfel incat tu sa iti distragi atentia de la el in mod direct.

Solutii ce se adapteaza perfect nevoilor

Generatorul de sunete din Verso TS produce sunete placute care iti distrag efectiv atentia de la tinnitus-ul tau, astfel incat acesta devine mai putin importante. In aceste cazuri, Verso TS combina un aparat auditiv de ultima tehnologie cu un generator de sunet pentru a reusi sa amelioreze tinnitus-ul si sa imbunatateasca auzul.

"Am ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro