AUDIO Un clan de romi refugiat in casa unui italian terorizeaza un cartier intreg si nimeni nu ii poate opri: "Nici Politia nu intra aici"

AUDIO Un clan de romi refugiat in casa unui italian terorizeaza un cartier intreg si nimeni nu ii poate opri:

Autoritatile, fara solutii pe termen scurt Viceprimarul Dan Diaconu a declarat ca tot ce se poate face acum impotriva clanului de romi care isi terorizeaza vecinii este ca locuiesc fara forme legale, solutia pe termen lung fiind supraimpozitarea proprietarului cladirii, care este in Italia si nu este de gasit, si executarea silita prin trecerea imobilului in proprietatea primariei. In urma presiunilor cetatenilor, primarul a promis, recent, ca o sa studieze dosarele apartamentelor sociale, dupa ce in primii 5 ani de mandat a ignorat total problemele de ordine publica din oras, ce tin si de dansul, nu doar de Politie si Procuratura.

acum 75 luni (7 Mar 2018)

Doar ca in zona Piata Traian nu s-a facut nimic de cativa ani buni. In afara ca vine cate cineva si filmeaza aceste cladiri darapanate, si aici ma refer la fatade, geamuri sparte, vitrine cu tabla in loc de sticla, tiganiada pe Dacilor nr.3.

Primarul, pe functie de sase ani, i-a raspuns femeii, dand vina pe fostul edil, Gheorghe Ciuhandu. O zona istorica de o deosebita valoare arhitectonica a ajuns in halul in care a ajuns, pentru ca Ciuhandu a dat toate locuintele Primariei - si sunt multe! stiti dv, hoti de buzunare si alti raufacatori, ca asta e important, nu etnia! Am inceput sa facem ordine, dar, cum eu sunt sincer, va spun si o fac cu mare parere de rau, ca e nevoie de mult timp pentru ca lucrurile sa fie aduse la normalitate, la ceea ce zona merita sa fie", a scris primarul.

Situatia din teren

In cazul de pe strada Dacilor numarul trei, la care femeia care a sesizat problema a facut referire, nu este vorba de o locuinta sociala "data de Ciuhandu stiti dumneavoastra cui". Aici e vorba de o cladire abandonata, detinuta de un cetatean italian. In lipsa italianului, cladirea a fost ocupata de un clan de romi care ii terorizeaza pe proprietarii din cartier.

Toti cei care trec ca pietoni pe strada Dacilor resimt mirosul si vad mizeria de la numarul trei. Noi stam de aici de atatia ani de zile. Proprietarul ne-a lasat sa stam aici", a declarat un barbat care se comporta ca un lider al clanului de romi.

Autoritatile, fara solutii pe termen scurt

Viceprimarul Dan Diaconu a declarat ca tot ce se poate face acum impotriva clanului de romi care isi terorizeaza vecinii este ca locuiesc fara forme legale, solutia pe termen lung fiind supraimpozitarea proprietarului cladirii, care este in Italia si nu este de gasit, si executarea silita prin trecerea imobilului in proprietatea primariei. In cursul lunii ianuarie a fost trimis pentru supraimpozitare si probabil ca in martie sau aprilie o sa se emita si hotarar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro