AUDIO Mihai Traistariu isi incearca inca o data norocul la Eurovision: cum suna piesa cu care s-a inscris

AUDIO Mihai Traistariu isi incearca inca o data norocul la Eurovision: cum suna piesa cu care s-a inscris

Dupa ce anul trecut s-a clasat pe locul al doilea la Finala Nationala, cu piesa "I won't surrender", Mihai Trastariu (41 de ani) a anuntat pe pagina sa de Facebook, in urma cu doua zile, de ziua sa de nastere, ca s-a inscris la Eurovision 2018.

acum 65 luni (18 Dec 2017)

Dupa ce anul trecut s-a clasat pe locul al doilea la Finala Nationala, cu piesa "I won't surrender", Mihai Trastariu (41 de ani) a anuntat pe pagina sa de Facebook, in urma cu doua zile, de ziua sa de nastere, ca s-a inscris la Eurovision 2018. Asa ca m-am rasfatat putin si mi-am facut cel mai frumos cadou: m-am inscris la Eurovision 2018. Si, cum de ziua noastra ne punem dorinte mari, eu am un vis: sa castig Eurovisionul cel mare. Asa ca merg inainte cu visul meu si ma ghidez dupa cuvintele mamei mele: "Bunatatea si blandetea sunt apanajul oamenilor destepti." Ulterior, artistul a lansat si piesa intitulata "Heaven", cu care isi incearca norocul la Selectia Nationala de anul aceasta.

Semifinalele si finala Selectiei Nationale se vor desfasura pe parcursul lunilor ianuarie si februarie 2018, organizate in sase orase din Romania. Timp de trei zile, 18-20 decembrie, juriul va audia piesele pentru a decide semifinalistii, care vor fi anuntati public pe 22 decembrie. Anul acesta, Selectia Nationala va fi marcata de o serie de noutati. Eurovision 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 si 10 mai si finala pe 12 mai. Portughezul Salvador Sobral (27 de ani) a castigat editia din acest an cu balada "Amar Pelos Dois". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro