AUDIO Lider PSD: "Rolul nostru este, la limita legalitatii, sa facem acel trafic de influenta necesar ca lucrurile bune sa se intample"

AUDIO Lider PSD:

Ministrul Apelor si Padurilor Ioan Denes, deputatii Alfred Simonis, Adrian Pau si Ioan Mocioalca, presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, primarii Timisoarei, Lugojului si Resitei.

acum 69 luni (18 May 2018)

Ministrul Apelor si Padurilor Ioan Denes, deputatii Alfred Simonis, Adrian Pau si Ioan Mocioalca, presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, primarii Timisoarei, Lugojului si Resitei. Sunt doar cativa dintre politicienii care au luat participat la marea inaugurare a Palatului Apelor, reabilitat dupa sapte ani de lucrari. Politicienii care au luat cuvantul s-au intrecut in a-l lauda pe seful Directiei Apelor Banat, Titu Bojin, fost presedinte PSD Timis, in prezent presedinte UNPR Timis. Acesta a mai declarat ca politicienii din Banat trebuie sa faca "acel trafic de influenta necesar ca lucrurile bune sa se intample".

"Credem ca initiativele bune din Timis si din Banatul de munte nu se vor opri aici pentru ca initiative bune sunt si la Lugoj si la Timisoara si la Resita. De aceea, rolul nostru este, la limita legalitatii, sa facem acel trafic de influenta necesar ca lucrurile bune sa se intample", a spus Mocioalca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro