AUDIO Director de scoala, catre elevi: "Fir-ati ai dracului sa fiti de nenorociti! Ma, dobitocule, mai stii tu de morti si de Dumnezeu, nenorocitule? Mars!"

AUDIO Director de scoala, catre elevi:

Alexandru este elev in clasa a XI-a la Liceul Tehnologic "Tiu Dumitrescu" Mihailesti, judetul Giurgiu, iar in urma cu o saptamana a avut un conflict cu un alt elev. Am avut o discutie tare cu acel elev" Victor Bogdan, directorul Liceului Tehnologic "Tiu Dumitrescu" Mihailesti, a declarat ca vocea din acea inregistrare nu-i apartine, ca nu este vorba de nici un conflict.

acum 64 luni (29 Nov 2017)

Alexandru este elev in clasa a XI-a la Liceul Tehnologic "Tiu Dumitrescu" Mihailesti, judetul Giurgiu, iar in urma cu o saptamana a avut un conflict cu un alt elev.

Din inregistrarea facuta de Alexandru reiese ca directorul foloseste un limbaj cu totul nepotrivit intr-o institutie de invatamant. Ma, dobitocule, mai stii tu de morti si de Dumnezeu, nenorocitule? L-am primit de mila (de la un alt liceu - n.r.) si prima chestie care a facut-o, si-a pus cercel in ureche".

De asemenea, directorul, in prezenta unei profesoare de franceza, a gardianului scolii si a inca unei persoane, il ameninta pe Alexandru ca va fi exmatriculat.

Alexandru a declarat pentru Adevarul ca in timpul incidentului directorul "mi-a bagat mana in par si m-a dat cu capul de dulap. Victor Bogdan, directorul Liceului Tehnologic "Tiu Dumitrescu" Mihailesti - Giurgiu, este acuzat de un elev ca foloseste un limbaj indecent

"Vocea aceea nu este vocea mea. Am avut o discutie tare cu acel elev"

Victor Bogdan, directorul Liceului Tehnologic "Tiu Dumitrescu" Mihailesti, a declarat ca vocea din acea inregistrare nu-i apartine, ca nu este vorba de nici un conflict.

Cu toate acestea, profesorul admite ca a avut o discutie "tare" cu elevul. "Am avut o discutie tare cu acest copil care i-a dat cu piciorul in fata altui copil.

Mai mult, directorul isi aminteste si de faptul ca in tot acel dialog se vorbeste despre "morti" dar afirma ca: "Chestiunea cu mortii este o alta chestiune".

Directorul Victor Bogdan Sursa foto: Facebook Liceul Tehnologic "Tiu Dumitrescu" Mihailesti

Victor Bogdan neaga si faptul ca l-ar fi dat cu capul de dulap pe elev. "Daca eu dam un copil cu capul de dulap, cam ce consecinte erau?

"Eu spun clar ca, intr-adevar am avut o discutie cu acel elev, sunt martori, i-am facut observatie, dar chestiunea cu lovirea sau injura... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro