AUDIO Celebrul preot Pomohaci, acuzat ca ar fi incercat sa corupa sexual un tanar. "Facem sex, te platesc pentru sex"

AUDIO Celebrul preot Pomohaci, acuzat ca ar fi incercat sa corupa sexual un tanar.

Interlocutor: Eu stau cu dumneavoastra, incerc sa am relatie cu dumneavoastra, sa fie bine, dar am si eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de... Daca intre noi o sa fie o relatie de prietenie, atunci eu stiu ce am de facut, deci nu o sa trebuiasca sa imi ceri tu sau sa trebuiasca sa ma cauti tu, ca stiu eu ce am de facut pentru tine!"

acum 77 luni (23 Jun 2017)

Potrivit ziardecluj.ro, preotul Cristian Pomohaci ar fi incercat sa aiba relatii nepotrivite cu un minor in varsta de 17 ani. Autorii articolului sustin ca inregistrarea audio ar surprinde o conversatie inregistrata de adolescentul caruia preotul Pomohaci i-ar fi facut propuneri indecente. Nu stiu, in loc sa-i zici ciocan, poti sa ii zici, nu stiu, daca sunteti preot, poate va simtiti naspa!

Preotul Pomohaci: Sa ii zici ciocan, ca eu stiu ce inseamna ciocan!

Interlocutor: Eu stau cu dumneavoastra, incerc sa am relatie cu dumneavoastra, sa fie bine, dar am si eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de... Nu o sa fii niciodata fara sa fii remunerat pentru ceva. Depinde de ceea ce stii sa faci! Inca o data, daca intre noi o sa fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te platesc pentru sex! Daca intre noi o sa fie o relatie de prietenie, atunci eu stiu ce am de facut, deci nu o sa trebuiasca sa imi ceri tu sau sa trebuiasca sa ma cauti tu, ca stiu eu ce am de facut pentru tine!"

Mai jos, puteti asculta inregistrarea convorbirii care ar fi avut loc intre preotul Pomohaci si adolescentul de 17 ani:

Nu este prima data cand numele preotului Cristian Pomohaci este vehiculat intr-un scandal. In 2013, preotul a fost canonisit la Manastirea Afteia, din judetul Alba, decizia apartinandu-i Arhiepiscopului Ortodox de Alba Iulia, ca un ultim avertisment. Acesta ar fi fost pus sa aleaga intre viata de preotie si cea de showbiz. Preotul, care acum slujeste la Mosuni, judetul Mures, este un cantaret de muzica populara si religioasa destul de activ, prezentele sale la diferite emisiuni TV fiind destul de dese. Arhiepiscopia Ortodoxa Alba Iulia ar lua in calcul chiar si varianta caterisirii lui Cristian Pomohaci, in conditiile in care acesta nu ar accepta sa renunte la viata de "vedeta".

"Parintele Cristian Pomohaci se afla canonisit pentru o perioada la Manastirea Afteia, unde, in atmosfera de rugaciune si ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro