Audierea tinerei care si-a impuscat in cap iubitul politist. Fosta sotie, retinuta in declaratii

Audierea tinerei care si-a impuscat in cap iubitul politist. Fosta sotie, retinuta in declaratii

In timp ce politistul de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Olt, impuscat accidental in noaptea de 30/31 ianuarie 2018, de iubita sa, se zbate intre viata si moarte la Spitalul Judetean Craiova, conectat la aparate, femeia, Alina Gheorghe, ar putea fi audiata de procurori. Personalul din cadrul unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina a "beneficiat", la randul sau, de injurii si un limbaj greu de reprodus din partea celei care a primit aici primele ingrijiri dupa predarea victimei de catre echipajul de pe ambulanta.

acum 56 luni (1 Feb 2018)

In timp ce politistul de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Olt, impuscat accidental in noaptea de 30/31 ianuarie 2018, de iubita sa, se zbate intre viata si moarte la Spitalul Judetean Craiova, conectat la aparate, femeia, Alina Gheorghe, ar putea fi audiata de procurori.

Tanara de 27 ani a ajuns in noaptea de marti/miercuri la spital, ca si iubitul sau, femeia suferind o plaga impuscata la mana stanga. Starea de agitatie in care se afla femeia i-a impiedicat pe anchetatori sa o poata audia in noaptea respectiva, miercuri, 31 ianuarie 2018, fiind supusa unei interventii chirurgicale.

Starea de agitatie a femeii, constatata inca din momentul preluarii apelului la 112, apel prin care tanara a incercat sa ceara ajutor dupa ce l-a impuscat pe iubit, s-a mentinut de-a lungul intregii nopti. Personalul din cadrul unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina a "beneficiat", la randul sau, de injurii si un limbaj greu de reprodus din partea celei care a primit aici primele ingrijiri dupa predarea victimei de catre echipajul de pe ambulanta. In cele din urma femeia a fost sedata, atat pentru a i se atenua starea de agitatie, cat si pentru a suporta mai usor durerea resimtita din cauza ranii de la mana stanga. Modul de manifestare a trezit, insa, suspiciuni, destule voci vorbind in prezent despre posibilitatea ca cei doi sa fi consumat nu doar alcool, in noaptea respectiva, ci si substante interzise. Am spus de ieri, in cadrul comunicatului, ca am preluat probe de urina si de sange.

Fosta sotie a politistului, vorbe putine si atent alese

Starea politistul in varsta de 34 ani este in continuare deosebit de grava. "Mai grav de atat nu se poate, este conectat la aparate", a declarat prim-procurorul Anca Anuta. Politistul, tatal a doi copii minori, a divortat in cursul anului trecut de mama copiilor sai, de profesie psiholog. Femeia s-a ferit sa ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro