Au trisat si rateaza Jocurile Olimpice din 2016: Romania a pierdut doua sportive de mare viitor din cauza dopajului

Au trisat si rateaza Jocurile Olimpice din 2016: Romania a pierdut doua sportive de mare viitor din cauza dopajului

*In iunie 2014, a cucerit trei medalii, una de argint si doua de bronz la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Kazan (Rusia). *In mai 2013, a castigat o medalie de aur si doua de argint la Campionatele Mondiale pentru juniori, la Lima (Peru).

acum 66 luni (20 Nov 2014)

Se spune ca foarte multi dintre halterofili folosesc substante interzise, doar ca unii stiu metodele potrivite pentru a ascunde acest lucru, in timp ce altii nu reusesc sa faca asta si sunt prinsi. Loredana Toma (19 ani) si Bianca Molie (18 ani), ambele legitimate la CS Botosani, s-au numarat printre sportivele cu viitor in perspectiva Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, in 2016.

Dupa ce a analizat probele lor, Federatia Internationala de Haltere a anuntat ca Toma si Molie au folosit substante interzise, ambele fiind suspendate din activitatea sportiva pentru doi ani. "Imi pare rau pentru ele, dar e o situatie extraordinar de neplacuta si pentru noi ca federatie. *A luat doua medalii de argint la Campionatele Europene din 2013 si 2014. *A castigat doua medalii de aur la Campionatele Europene pentru juniori in 2011 si 2012. *A luat argintul la Campionatele Mondiale de Tineret in 2012. *A luat aurul la Campionatele Europene de Tineret in 2012. *In iunie 2014, a cucerit trei medalii, una de argint si doua de bronz la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Kazan (Rusia).

*In mai 2013, a castigat o medalie de aur si doua de argint la Campionatele Mondiale pentru juniori, la Lima (Peru). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro