Au inceput inscrierile la Universitatea Spiru Haret

Au inceput inscrierile la Universitatea Spiru Haret

Vino pana pe 30 septembrie 2015 cu diploma de bacalaureat sau adeverinta echivalenta, impreuna cu celelalte documente necesare, si inscrie-te la unul dintre cele 100 de programe de licenta ale Universitatii Spiru Haret. Structurile noastre iti ofera posibilitatea de a invata o noua limba straina in cadrul Centrului de Limbi Straine, de a te perfectiona profesional prin Centrul de Formare Profesionala sau de a absolvi modulul pedagogic prin Departamentul de Pregatire a Personalului Didactic.

acum 54 luni (28 Jul 2015)

Vino pana pe 30 septembrie 2015 cu diploma de bacalaureat sau adeverinta echivalenta, impreuna cu celelalte documente necesare, si inscrie-te la unul dintre cele 100 de programe de licenta ale Universitatii Spiru Haret.

Daca vrei sa-ti continui studiile, cele 15 facultati din Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Campulung Muscel si Ramnicu Valcea iti mai pun la dispozitie 46 de programe de masterat din 18 domenii de studiu si 98 de programe postuniversitare de formare si dezvoltare continua.

Gradul de insertie pe piata muncii de peste 62%, oportunitatile create pentru studenti, dotarile moderne si taxele "prietenoase" sunt doar cateva dintre motivele pentru care, an de an, Universitatea Spiru Haret este cea mai buna optiune pentru viitorii studenti.

Facilitam comunicarea cu studentii prin intermediul platformei de e-learning Blackboard, care ofera acces la informatii relevante, si dezvoltam constant oportunitati de mobilitate internationala in cadrul programului ERASMUS, atat pentru studenti, cat si pentru profesori.

Studentii nostrii sunt sprijiniti pe parcursul anilor de studiu in privinta deciziilor profesionale, prin Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera, avand simultan ocazia de a efectua stagii de practica si internship-uri in baza parteneriatelor Universitatii Spiru Haret cu mediul de afaceri.

Structurile noastre iti ofera posibilitatea de a invata o noua limba straina in cadrul Centrului de Limbi Straine, de a te perfectiona profesional prin Centrul de Formare Profesionala sau de a absolvi modulul pedagogic prin Departamentul de Pregatire a Personalului Didactic.

Iti punem la dispozitie un corp didactic calificat si cele mai moderne facilitati pentru a te dezvolta pe plan academic, iar prin intermediul parteneriatelor noastre cu mediul de afaceri cream oportunitati in cariera, pentru ca tu sa beneficiezi si d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro