Au inceput filmarile pentru sezonul patru "Chefi la cutite": ce asteptari au chefii Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu

"Am revenit la filmari si chiar din prima zi am avut parte de surprize la degustare, am intalnit personaje surprinzatoare, am pus pariuri intre noi, iar Bontea parca n-a mai ghicit ca in alte dati cine se ascunde in spatele farfuriilor, asa ca l-am trecut la cratita, in culise, ca pedeapsa", glumeste chef Scarlatescu.

acum 77 luni (27 Jun 2017)

Chefii Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu au inceput filmarile pentru cel de-al patrulea sezon "Chefi la cutite". "Am revenit la filmari si chiar din prima zi am avut parte de surprize la degustare, am intalnit personaje surprinzatoare, am pus pariuri intre noi, iar Bontea parca n-a mai ghicit ca in alte dati cine se ascunde in spatele farfuriilor, asa ca l-am trecut la cratita, in culise, ca pedeapsa", glumeste chef Scarlatescu.

La randul lui, chef Dumitrescu are o problema: "De cand a slabit Scarlatescu nu stiu ce i-a apucat pe concurenti, dar cei mai multi dintre ei ne-au adus preparate vegetariene sau salate foarte light. Si pentru ca etapa jurizarii pe nevazute vine cu multe degustari, chefii sunt din nou tinuti sub observatie de Gina, care ii cantareste in fiecare dimineata. "Ce sa va spun, la Scarlatescu veti vedea cea mai mare schimbare, mai ales ca sezonul asta si-a propus sa ne surprinda cu un look nou, veti vedea din toamna. Florin si Sorin trebuie acum sa tina pasul cu el, asa ca le-am pregatit in culise toate conditiile pentru a se simti ca la sala de sport", spune prezentatoarea emisiunii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro