Au fost prinsi hotii care au spart magazinul Altex Vaslui. Cine sunt cei trei tineri care au furat 90 de telefoane in 90 de secunde

Au fost prinsi hotii care au spart magazinul Altex Vaslui. Cine sunt cei trei tineri care au furat 90 de telefoane in 90 de secunde

Stire initiala: Politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au probat activitatea infractionala a trei barbati - Vladareanu Petre, de 27 de ani, Silica Dumitru, de 27 de ani, ambii din municipiul Medgidia, judetul Constanta si Moga Florin, de 30 de ani, din comuna Seimeni, judetul Constanta, toti banuti de savarsirea infractiunii de furt calificat.

acum 90 luni (30 Mar 2016)

UPDATE Judecatoria Vaslui a admis propunerea procurorilor si a dispus emiterea de mandate de arestare de indata fata de toti cei trei constanteni.

UPDATE Cei trei tineri suspectati ca au spart magazinul Altex din Vaslui au fost prezentati Judecatoriei Vaslui cu propunere de arestare. Petre Vladareanu, Dumitru Silica si Florin Moga sunt acuzati ca au furat nu mai putin de 90 de telefoane de ultima generatie, pe care ulterior au incercat sa le vanda pe raza judetelor Iasi si Constanta.

Stire initiala:

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au probat activitatea infractionala a trei barbati - Vladareanu Petre, de 27 de ani, Silica Dumitru, de 27 de ani, ambii din municipiul Medgidia, judetul Constanta si Moga Florin, de 30 de ani, din comuna Seimeni, judetul Constanta, toti banuti de savarsirea infractiunii de furt calificat.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca in noaptea de 12/13.02.2016, in baza unei intelegeri prealabile, cele trei persoane s-au deplasat in municipiul Vaslui si au sustras din magazinul Altex din Vaslui, 90 de telefoane mobile in valoare de aproximativ 90.000 lei.

Toti cei trei constanteni au fost retinuti de politistii de investigatii criminale pentru o perioada de 24 ore, iar astazi urmeaza sa fie prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui cu propunerea de arestare preventiva. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro