Au fost alesi primii doi semifinalisti "Romanii au talent": "Ne-a emotionat ceva ce nu am mai vazut"

Au fost alesi primii doi semifinalisti

Preselectiile cu juriul "Romanii au talent" continua in acest weekend in Chisinau, unde publicul este asteptat in numar cat mai mare, la Teatrul National Maria Biesu, sambata si duminica, de la ora 11.00 si de la ora 17.00, pentru a urmari un spectacol incredibil si a-si sustine favoritii in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman.

acum 93 luni (26 Sep 2016)

"Sa contati pe faptul ca in fiecare editie veti gasi cate ceva care sa va uimeasca si sa va tina in fata televizoarelor, pentru ca doar dumneavoastra ati stabilit ca aceasta este emisiunea numarul 1 in Romania!", a spus Florin Calinescu.

Si Mihaela Radulescu a fost incantata de preselectiile "Romanii au talent" din Ardeal, spunand: "Deja, la Cluj, am avut cu totii revelatia unui moment care, din punctul nostru de vedere, poate candida la premiul de originalitate. Asta inseamna ca ne-a emotionat ceva ce nu am mai vazut, iar la Cluj am avut din plin treaba asta." Andra era nerabdatoare sa vada ce surprize ii va aduce nou sezon si a declarat: "Abia asteptam sa inceapa preselectiile la . Imi era dor de colegii mei, de echipa, dar mai ales de oamenii talentati pe care ii aducem in fata dumneavoastra. Si gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, s-au bucurat de show-urile extraordinare de la Cluj-Napoca si au declarat: "Avem foarte multi oameni din Cluj care au ajuns pana in etapa finala. Din ceea ce am vazut vineri si sambata, chiar sunt, si ne intrebam mereu de unde. Preselectiile cu juriul "Romanii au talent" continua in acest weekend in Chisinau, unde publicul este asteptat in numar cat mai mare, la Teatrul National Maria Biesu, sambata si duminica, de la ora 11.00 si de la ora 17.00, pentru a urmari un spectacol incredibil si a-si sustine favoritii in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro