Atmosfera calma la Vama Veche. Distractia de 1 Mai, temperata de Pasti

Atmosfera calma la Vama Veche. Distractia de 1 Mai, temperata de Pasti

Pe aceeasi tema: O altfel de Vama Veche: camere in stil grecesc, complex destinat adultilor si pensiuni ridicate cu fonduri europene VIDEO Cum arata un cocalar cu Land Rover.

acum 95 luni (1 May 2016)

Plaja a fost mai linistita anul acesta, probabil datorita suprapunerii celor doua sarbatori: Pastele si 1 Mai. De exemplu, terasa supraetajata din lemn Arca, situata pe aleea paralela cu plaja spre Cherhana, a devenit La Pirati, spre marea bucurie a rockerilor si bikerilor.

Cel mai aglomerat loc este aleea principala din satul pescaresc, denumita Aleea Artistilor, pentru ca aici expun liber, fara taxe, artizani care mesteresc pe loc tot felul de accesorii: bratari, coliere, coronite etc. Pe plaja este instalat un cort Alcohelp, cu tineri specialisti care fac campanie pentru prevenirea excesului de alcool. Francezi sau germani vin aici cu microbuzele lor, pe care le parcheaza pe buza falezei inalte. Romanii prefera rulotele sau corturile pe care le campeaza direct pe plaja.

Seara este extrem de animata de concertele in aer liber sau la terase. Cu siguranta, pe litoral nu te plictisesti in aceste zile, iar in Vama Veche - cu atat mai putin.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro