Aterizare fortata pe Aeroportul din Iasi. La mansa avionului se afla "regele inghetatei", suceveanul Vasile Armenean

Aterizare fortata pe Aeroportul din Iasi. La mansa avionului se afla

Avionul, de tip Tecnam P2006T, cu o valoare de peste 400.000 de dolari, a aterizat "pe burta" din cauza unei probleme la trenul de aterizare. Infrastructura de aterizare-decolare a fost degajata intr-un interval extrem de scurt de timp, fara a fi perturbat sub nici o forma programul de zbor pe Aeroportul International Iasi.

acum 73 luni (1 Oct 2014)

Vasile Armenean a aterizat fortat, pe Aeroportul International Iasi cu un avion de mici dimensiuni, miercuri, 1 octombrie, in jurul dupa-amiezei.

Avionul, de tip Tecnam P2006T, cu o valoare de peste 400.000 de dolari, a aterizat "pe burta" din cauza unei probleme la trenul de aterizare.

"In cursul zilei de astazi, 1 octombrie 2014, in jurul orei 14.00, s-a solicitat aterizarea pe Aeroportul Iasi, in conditii normale, a unei aeronave private de tip ultrausor (ULM).

La ora 14.42, aeronava a aterizat, constatandu-se ulterior ca aceasta a rulat pe pista fara trenul de aterizare coborat. Infrastructura de aterizare-decolare a fost degajata intr-un interval extrem de scurt de timp, fara a fi perturbat sub nici o forma programul de zbor pe Aeroportul International Iasi.

Vasile Armenean (foto dreapta), care nu a putut fi contactat telefonic pentru a da amanunte despre incident, este proprietarul Betty Ice, cel mai mare producator de inghetata din sud-estul Europei.

Vasile Armenean a zburat la Iasi pentru a participa la o conferinta de afaceri, la care va fi speaker.

Alte stiri din Suceava:

Fotbalist din nationala Romaniei, in spital dupa un grav accident rutier

VIDEO Explozie intr-un bloc din Suceava. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro