Atentionare de calatorie: Cod rosu de canicula in Croatia

Anumite regiuni din Croatia se afla sub cod rosu de canicula marti si miercuri, in timp ce pentru restul tarii a fost emisa atentionare meteorologica de cod portocaliu, informeaza Ministerul Afacerilor Externe intr-o atentionare de calatorie.

acum 41 luni (12 Jul 2016)

Anumite regiuni din Croatia se afla sub cod rosu de canicula marti si miercuri, in timp ce pentru restul tarii a fost emisa atentionare meteorologica de cod portocaliu, informeaza Ministerul Afacerilor Externe intr-o atentionare de calatorie. Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care doresc sa se deplaseze in Croatia ca, inainte de a pleca la drum, pentru informatii actualizate, sa consulte site-urile Automobil Clubului Croat, Companiei Nationale Croate de Cai Ferate, Autoritatii Portuare Croate si Agentiei Croate de Aviatie Civila.

De asemenea, MAE recomanda consultarea site-ului institutiei si reaminteste ca cetatenii romani care se deplaseaza in strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste in siguranta" cu informatii, sfaturi de calatorie si posibilitatea de a fi alertati, in cazul in care apar situatii speciale. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro