Atentatul de la Nisa. Atacatorul fusese reperat la locul atentatului cu camionul pe 12 si 13 iulie

Atentatul de la Nisa. Atacatorul fusese reperat la locul atentatului cu camionul pe 12 si 13 iulie

Pe data de 14 iulie, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, in varsta de 31 de ani, a ucis 84 de persoane, intrand in multime cu un camion pe Promenade des Anglais din Nisa.

acum 79 luni (17 Jul 2016)

Dintre sutele de martori audiati deja de catre anchetatori, multi au evocat religiozitatea ucigasului, potrivit acestei surse.

Autorul atentatului, revendicat de catre gruparea Statul Islamic, avea pana acum mai mult profilul unui dezechilibrat psihic si nu era cunoscut serviciilor de informatii franceze. Potrivit Reuters, sora lui Mohamed Lahouaiej Bouhlel a afirmat ca acesta a fost tratat ani de zile pentru probleme psihologice inainte de a parasi Tunisia cu destinatia Franta in 2005. "Fratele meu a avut probleme psihologice si noi i-am predat politiei documentele care arata ca el a fost tratat ani de zile de catre psihologi", a declarat Rabeb Bouhlel. A trebuit sa-l ducem la medic", a declarat Mohamed Mondher Lahouaiej Bouhlel la canalele de televiziune TF1 si France 2, noteaza agerpres.ro. Pe data de 14 iulie, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, in varsta de 31 de ani, a ucis 84 de persoane, intrand in multime cu un camion pe Promenade des Anglais din Nisa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro