Atentatul de la Boston si uraganul Sandy, prin ochii unei romance: "Erau peste tot copaci cazuti peste cladiri, iar oamenii nu mai ieseau din casa"

Atentatul de la Boston si uraganul Sandy, prin ochii unei romance:

Licentiata la Universitatea Babes - Bolyai din Cluj in Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, linia germana, si cu un masterat la Hochschule fuer Wirtschaft und Umwelt Nuertingen-Geislingen, Titiana s-a mutat in 2011 la Boston, in SUA, dupa ce a primit o oferta tentanta din partea unei importante companii multinationale. Teroare in Boston Uraganul Sandy, considerat cel mai periculos din ultimii 100 de ani in SUA, a lovit aceasta tara in 2012 si a lasat in urma pagube de miliarde de dolari si numeroase victime. Nici Boston nu a scapat din calea urgiei, iar Titiana a trait momente de groaza, la fel ca alte zeci de milioane de americani. Pe bulevardul unde a avut loc atacul, oamenii au depus flori si sute de perechi de pantofi de sport care le apartineau celor care au alergat la maraton".

acum 58 luni (25 Mar 2018)

Licentiata la Universitatea Babes - Bolyai din Cluj in Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, linia germana, si cu un masterat la Hochschule fuer Wirtschaft und Umwelt Nuertingen-Geislingen, Titiana s-a mutat in 2011 la Boston, in SUA, dupa ce a primit o oferta tentanta din partea unei importante companii multinationale.

In SUA si in Marea Britanie, ea a fost angajata celebrei companii Boston Consulting o multinationala de consultanta manageriala aflata in top trei la nivel mondial. Angajata pe postul de cercetatoare, romanca originara din Sebes s-a specializat pe analiza datelor din retail si bunuri de larg consum. In cei trei ani petrecuti la Boston, Titiana a trait doua episoade dramatice din existenta orasului situat pe coasta de Est a SUA. Teroare in Boston Uraganul Sandy, considerat cel mai periculos din ultimii 100 de ani in SUA, a lovit aceasta tara in 2012 si a lasat in urma pagube de miliarde de dolari si numeroase victime. Nici Boston nu a scapat din calea urgiei, iar Titiana a trait momente de groaza, la fel ca alte zeci de milioane de americani. "Era ca o stare de asediu, am fost anuntati de autoritati sa ne umplem cada cu apa, in caz ca nu o sa mai fie, din cauza furtunii. Colegii din Chile nu erau speriati, ei erau obisnuiti cu astfel de probleme pentru ca la ei sunt multe cutremure, dar noi, ceilalti, eram destul de speriati. La fel a fost si iarna, cand a fost o furtuna de zapada uriasa. Un an mai tarziu, in 2013, metropola de pe coasta de Est a SUA a fost zguduita din temelii in urma atentatului teorist de la Boston Marathon. Biroul nostru era chiar in centrul orasului, iar in apropiere se aflau un Dunkin Donuts aproape - un fel de Starbucks - care era aglomerat tot timpul, si o statie de metrou. Cand am iesit de la munca, la cafenea se aflau doar doi politisti, in rest era pustiu. Si in zilele care au urmat, lumea era practic teorizata, oamenii priveau in jur ingrijorati, iar in metrou era o stare de incordare permanenta". Impresionata ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro