"Atentatorul cu porci" ataca din nou proiectul mega-moscheii din Bucuresti: a montat o cruce pe terenul rezervat construirii lacasului de cult

O cruce mare din piatra a fost amplasata de Catalin Berenghi, bucuresteanul care prostesteaza virulent fata de ridicarea lacasului de cult in Bucuresti, chiar pe terenul de langa Romexpo, acolo unde ar urma sa apara cea mai mare moschee din Europa crestina. Daca este nevoie o sa sacrifice purcei pe acest teren, o sa ung asflatul si pamantul cu untura de porc si cel mai important este ca o sa-mi fac o catapulta si o sa arunc pe terenul asta, in timp ce ei lucreaza, cu maruntaie de porc, cu picioare", a mai precizat suparat barbatul.

acum 102 luni (1 Sep 2015)

O cruce mare din piatra a fost amplasata de Catalin Berenghi, bucuresteanul care prostesteaza virulent fata de ridicarea lacasului de cult in Bucuresti, chiar pe terenul de langa Romexpo, acolo unde ar urma sa apara cea mai mare moschee din Europa crestina. Crucea, spune el, i-a fost donata de un credincios din Moldova care nu este de acord cu ridicarea lacasului de cult pe terenul din Bucuresti. Am inteles ca au venit aia de la Politie cu manusi albe sa caute pe acolo, habar n-am dupa ce cauta. M-am gandit si la altceva: o sa angajez pe cineva sa stea pe scaun langa crucea s-o pazeasca. Am jucat eu, au jucat si ei"

Catalin Berenghi sustine ca nu are de gand sa se opreasca si spune ca va face tot ce ii sta in putere pentru a-I face pe cei care se ocupa de acest proiect sa renunte la planul pe care il au. Barbatul sustine ca va face solicitari sa se intalneasca cu reprezentantii Serviciului Roman de Informatii, cu Preafericitul Daniel, dar si cu fost presedinte al Romaniei Traian Basescu. Eu n-am nimic cu lumea musulmana, dar de ce sa ne punem paie in cap?", declara bucuresteanul dupa ce a incercat sa spurce terenul cu ajutorul unor porci.

De asemenea, Catalin Berenghi sustine ca va face tot ce este posibil pentru a impiedica demararea lucrarilor la moscheea ce urmeaza sa fie construita in Capitala. "Ce am facut cu cei doi purcelusi ingropati este un gest simbolic, dar nu am de gand sa ma opresc aici. Daca este nevoie o sa sacrifice purcei pe acest teren, o sa ung asflatul si pamantul cu untura de porc si cel mai important este ca o sa-mi fac o catapulta si o sa arunc pe terenul asta, in timp ce ei lucreaza, cu maruntaie de porc, cu picioare", a mai precizat suparat barbatul.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro