Atentate la Paris. Un roman a surprins in fotografii coplesitoare agitatia si tristetea din capitala Frantei, la patru zile de la atacul teroristilor

Atentate la Paris. Un roman a surprins in fotografii coplesitoare agitatia si tristetea din capitala Frantei, la patru zile de la atacul teroristilor

Maturii de la Paris Aflat in Paris, studentul roman Ovidiu Tarmure face marturii despre atmosfera care a cuprins intreaga capitala a Frantei, la patru zile dupa odioasele atentate teroriste care au cutremurat intreaga lume. "Atmosfera este incordata" La 930 de kilometri distanta de Paris, in Nice, atmosfera este la fel de dramatica precum cea din capitala. Vaticanul reactioneaza dur: "E nevoie de un raspuns decisiv si sustinut din partea noastra" VIDEO Un jurnalist "Le Monde" a filmat scene terifiante la Bataclan si a fost ranit Atentate teroriste la Paris.

acum 104 luni (17 Nov 2015)

Teroristii care au au semanat groaza in Paris au provocat atentatele in zona cuprinsa intre stadionul central al orasului, Strade de France si sala Bataclan. La patru zile dupa teribilul atac, intreaga metropola este inca sub asediul groazei pe care atacatorii au semanat-o.

In zonele afectate de atentate, oamenii au ridicat adevarate altare in memoria victimelor.

Maturii de la Paris

Aflat in Paris, studentul roman Ovidiu Tarmure face marturii despre atmosfera care a cuprins intreaga capitala a Frantei, la patru zile dupa odioasele atentate teroriste care au cutremurat intreaga lume.

"Oamenii sunt inca sub stare de soc aici la Paris. Am mers la scoala si am tinut momente de reculegere in memoria victimelor.

Mai mult, acesta a transmis si un mesaj catre familiile celor ucisi in urma atacului terorist de la Paris. Si cu totii sa ne rugam pentru pace in Franta si toata lumea!", mai spune Ovidiu TTarmure.

"Atmosfera este incordata"

La 930 de kilometri distanta de Paris, in Nice, atmosfera este la fel de dramatica precum cea din capitala. Am fost sfatuiti sa avem in permanenta actele de identitate si pasapoartele cu noi. In magazine se fac perchezitii la genti", povesteste tanara din Ialomita.

In semn de omagiu pentru persoanele ucise in urma focului deschis de teroristi, in toate scolile din zona Nice au fost tinute momente de reculegere. "Baiatul meu mi-a povestit ca la orele pranzului toti copiii au iesit in curtea scolii si au tinut un moment de reculegere", mai spune Manuela Ciuperca.

Cititi si:

Atentate la Paris. Autoritatile ne spun sa nu iesim din casa decat pentru strictul necesar" Atentate teroriste la Paris. Presa franceza: "Razboi in plin Paris" Atentate teroriste la Paris. Principalele atacuri comise in Franta in ultimii ani Atentate la Paris. Toata lumea e in alerta" Jur... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro