Atentate la Paris. Directorul Muzeului de Arheologie din Mangalia, "prizonier" in mijlocul terorii: "Am iesit din hotel doar pana la un supermarket"

Atentate la Paris. Directorul Muzeului de Arheologie din Mangalia,

Ultimele fotografii dintr-un Paris in vreme de pace FOTO Marcel Colesniuc La masa i-am explicat de ce erau militari / jandarmi inarmati si la Muzeul Luvru si la Turnul Eiffel si chiar si la Disney Land. In timp ce vizualizam fotografiile facute la muzeu si tot schimbam programele televizorului, am fost socati sa aflam de atacurile teroriste din centrul Parisului, de unde noi plecaseram cu mai putin de o ora in urma.

acum 103 luni (14 Nov 2015)

Sorin Colesniuc a povestit cum s-a derulat pentru el seara de vineri, care a indolit o lume intreaga dupa producerea atentatelor teroriste. Si-ar fi dorit sa mai zaboveasca prin centrul Parisului, dar cum fiica sa a dorit sa se odihneasca, au plecat la timp spre hotel.

El a povestit pe pagina de Facebook cum si-a petrecut ultima zi de vacanta: "Din Paris, din mijlocul atacurilor teroriste.. Ne-am inceput ziua de vineri, 13 noiembrie 2015, eu si Cosmina, fiica mea, vizitand Muzeul Luvru din Paris - un muzeu pentru care nu-ti ajunge o zi intreaga sa privesti cu atentie toate exponatele. Seara am iesit epuizati de kilometrii parcursi prin salile de expozitie ale muzeului.

Eu doream sa mergem sa vizitam si renumita Biserica Sacre Coeur din nordul Parisului, in timp ce Cosmina insista sa mergem la Mc Donalds, sa mancam si sa ne odihnim.

Ultimele fotografii dintr-un Paris in vreme de pace FOTO Marcel Colesniuc La masa i-am explicat de ce erau militari / jandarmi inarmati si la Muzeul Luvru si la Turnul Eiffel si chiar si la Disney Land. Dupa ce am mancat, ne-am mai plimbat vreo ora pe strazile Parisului, prin centru, dar pentru ca era intuneric deja si batea un vant destul de rece, am hotarat sa mergem spre hotel. In timp ce vizualizam fotografiile facute la muzeu si tot schimbam programele televizorului, am fost socati sa aflam de atacurile teroriste din centrul Parisului, de unde noi plecaseram cu mai putin de o ora in urma.

Ultimele fotografii dintr-un Paris in vreme de pace FOTO Marcel Colesniuc Toate posturile frantuzesti de stiri transmiteau imagini de la locurile atentatelor. Deja ne contactau cei de acasa, care aflasera de atacurile teroriste si doreau sa stie daca suntem bine. Presedintele Frantei, Francois Hollande, a aparut la TV, a decretat starea de urgenta si i-a sfatuit pe toti parizienii sa stea in case.

Jurnalistul din mine dorea sa iasa din camera de hotel si sa mearga la locul atentatelor, dar Cosmina mi-a interz... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro