Atentate la Paris. Chirurg din Romania, aflat in mijlocul francezilor: "Pare incredibil ca se poate intampla asa ceva. Nu am putut sa dorm toata noaptea"

Atentate la Paris. Chirurg din Romania, aflat in mijlocul francezilor:

Atentatele de la Paris care s-au soldat cu 140 de morti si zeci de raniti l-au surprins in sala de operatii si a aflat despre ele abia in jurul orei 22 (ora Frantei), dupa ce a ajuns acasa. Si eu am plecat de acasa cu toate documentele, acte de indentitate, contract de munca, contractul de chirie", a spus, pentru "Adevarul", chirurgul Constantin Boca (foto).

acum 101 luni (14 Nov 2015)

Atentate la Paris. Doctorul Constantin Boca (41 ani) este angajat al unui spital din Cherbourg - Franta, situat la 350 de km de Paris. Atentatele de la Paris care s-au soldat cu 140 de morti si zeci de raniti l-au surprins in sala de operatii si a aflat despre ele abia in jurul orei 22 (ora Frantei), dupa ce a ajuns acasa. La distanta de 350 de kilometri au fost percepute altfel. Nu am putut sa dorm aproape toata noaptea, m-am uitat la televizor desi stiam ca dimineata trebuie sa fiu la spital sa-mi consult pacientii. De la ei am aflat ca au fost anulate in oras toate concertele si manifestarile publice. Si eu am plecat de acasa cu toate documentele, acte de indentitate, contract de munca, contractul de chirie", a spus, pentru "Adevarul", chirurgul Constantin Boca (foto).

Atentate la Paris. Cel putin 127 de persoane au fost ucise in urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seara, in mai multe zone din Paris. Aproximativ 100 de persoane au fost ucise in urma unei luari de ostatici la sala de spectacole Bataclan. Au avut loc si doua explozii, comise de teroristi sinucigasi, in zona stadionului Stade de France.

Dr. Constantin Boca a facut parte din rezidentiat in Belgia si timp de aproximativ 10 ani a fost medic coordonator al compartimentului de Ortopedie la Spitalul Municipal de Urgenta Barlad. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro