Atacurile continua in PSD. Victor Ponta: Afirmatia lui Dragnea despre Nastase reprezinta o aroganta si o jignire inutila. Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata, eu am incercat sa-l copiez. Liviu Dragnea il imita pe Traian Basescu

Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine, eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun prim-ministru al Romaniei (si vad ca si prietenii si adversarii recunosc azi ca Guvernele PSD din 2000-04 si 2012-15 au fost cele mai performante pana acum)! "Nu doresc niciuna dintre functiile lui Liviu Dragnea (a fost sincer ca el nu vrea sef la Camera Deputatilor, nu-i "ca sa dea cu ciocanelul" — cum este sincer si acum cand spune ca nu vrea sa fie prim-ministru in locul lui Grindeanu??????) — imi doresc doar sa copieze performanta guvernamentala a lui Adrian Nastase, si nu a lui Traian Basescu — modelul / ar fi bine pentru PSD si pentru Romania", a completat Victor Ponta. Scandalul recent a pornit dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca nu este oportuna revocarea lui Kovesi si a lui Lazar, iar Liviu Dragnea a spus ca nu ar exista vreun pact de coabitare cu presedintele Iohannis si ca cei care sugereaza acest lucru, inclusiv ex-premierul Adrian Nastase, gresesc profund.

acum 78 luni (30 Mar 2017)

Fostul premier Victor Ponta a transmis ca afirmatia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui Adrian Nastase este "o aroganta si o jignire inutila". Victor Ponta a mai spus si ca Adrian Nastase nu l-a copiat niciodata, ci el a incercat sa-l copieze in a fi un bun prim-ministru. Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine, eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun prim-ministru al Romaniei (si vad ca si prietenii si adversarii recunosc azi ca Guvernele PSD din 2000-04 si 2012-15 au fost cele mai performante pana acum)! Am mai incercat sa il copiez si sa fac din PSD un partid respectat pe plan intern si international si un partid care isi respecta si alegatorii si membrii!, a scris Ponta pe Facebook.

El a adaugat ca Liviu Dragnea il are ca model politic pe Traian Basescu, acest lucru fiind demonstrat de atitudinea liderului PSD cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

"Liviu Dragnea (din pacate) nu a incercat nimic din aceste lucruri — el doar il copiaza pe modelul sau politic Traian Basescu in a transforma PSD in PD-ul anilor 2000 — si guvernarea Romaniei in conducerea Consiliului Judetean Teleorman. De altfel, in atitudinea fata de ministrul Tudorel Toader (cand a spus primul ca "nu se impune schimbarea sefei DNA" si ca sustine orice decizie a ministrului pentru ca azi sa spuna exact invers) — am recunoscut modul in care Liviu Dragnea a copiat perfect "stilul Basescu"!", a sustinut Ponta.

Acesta a mai spus ca nu doreste functiile lui Dragnea, ci vrea doar sa fie copiata performanta guvernului Adrian Nastase.

"Nu doresc niciuna dintre functiile lui Liviu Dragnea (a fost sincer ca el nu vrea sef la Camera Deputatilor, nu-i "ca sa dea cu ciocanelul" — cum este sincer si acum cand spune ca nu vrea sa fie prim-ministru in locul lui Grindeanu??????) — imi doresc doar sa copieze performanta guvernamentala a lui Adrian Nastase, si nu a lui Traian Basescu — modelul / ar fi bine pentru PSD si pentru Roma... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro