Atacul de la Palilula, soldat cu moartea a trei oameni, a pornit de la un conflict mai vechi. Agresorul ar fi actionat cu premeditare

Aceste patru persoane au avut conflictul cu autorul , un conflict verbal care nu a fost pe locul de parcare, a blocat o ulita pe care nu putea sa treaca cu tractorul", a precizat procurorul de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, Cristian Ciolacu. Pe parcursul anchetei, in casa din Palilula in care agresorul locuia fara forme legale s-au gasit peste o mie de cartuse, 15 arme letale modificate si nemodificate, precum si echipamente de turnat gloante si de casetat cartuse.

acum 40 luni (7 Dec 2016)

Incidentul tragic de la Palilula, in care un agresor a omorat doi oameni si ulterior s-a sinucis, a fost urmarea unui conflict mai vechi, informeaza miercuri Digi 24.

Ultimele declaratii ale martorilor sustin ca, doar cu cateva ore inainte sa-si ucida cei doi vecini - tata si fiu, atacatorul ar mai fi avut o altercatie cu ei. Atunci agresorul ar fi iesit in strada inarmat cu o bata de baseball si cu o sabie, pentru a-si intimida vecinii.

"Mortu si cu doi veri ai lui au trecut sa iasa acasa, iar el a iesit cu sabia si cu un ciumag de au soferii.

"Va spuneam de conflict ca a fost unul spontan, generat de aceasta disputa. Aceste patru persoane au avut conflictul cu autorul , un conflict verbal care nu a fost pe locul de parcare, a blocat o ulita pe care nu putea sa treaca cu tractorul", a precizat procurorul de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, Cristian Ciolacu.

Apropiatii spun ca agresorul de 28 de ani, originar din Timisoara si stabilit in final in judetul Dolj, ar fi avut probleme psihice, pentru care ar fi urmat un tratament medical in Germania.

Potrivit anchetatorilor, atacatorul a tras circa zece gloante cu cel putin doua arme de foc, provocand uciderea a doi oameni si ranirea altor doua persoane, dupa care s-a sinucis tragandu-si un glont in zona occipitala.

Pe parcursul anchetei, in casa din Palilula in care agresorul locuia fara forme legale s-au gasit peste o mie de cartuse, 15 arme letale modificate si nemodificate, precum si echipamente de turnat gloante si de casetat cartuse.

In locuinta s-au mai gasit obiecte care se cumpara de regula din magazinele vanatoresti, cum ar fi haine de camuflaj si masti. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro