Atac Munchen: MAE le reomanda romanilor sa stea adapostiti. Numerele de telefon la care puteti suna

Pentru acordarea asistenței consulare și preluarea operativă a solicitărilor cetățenilor romani, sunt disponibile numerele de telefon ale Consulatului General al Romaniei la Munchen : +49 89 553307 (apeluri redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Romani din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center 24/24, care funcţionează in cadrul Ministerului Afacerilor Externe) şi telefonul de urgenţă al oficiului consular +49 1602087789.

acum 94 luni (22 Jul 2016)

UPDATE 22.19: Ministerul de Externe le recomandă cetățenilor romani aflați in Munchen să nu părăsească locațiile in care se află şi să evite orice deplasări care nu sunt strict necesare, in special in locurile aglomerate, conform unui comunicat remis redacției.

--------

Ministerul de Externe transmite că incearcă să afle informații despre incidentul care este in desfășurare la Munchen, la ora transmiterii acestei știri.

In prezent, Consulatul General al Romaniei la Munchen este in aşteptarea răspunsului din partea autorităţilor locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară de specialitate, dacă situaţia o va impune.

Pentru acordarea asistenței consulare și preluarea operativă a solicitărilor cetățenilor romani, sunt disponibile numerele de telefon ale Consulatului General al Romaniei la Munchen : +49 89 553307 (apeluri redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Romani din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center 24/24, care funcţionează in cadrul Ministerului Afacerilor Externe) şi telefonul de urgenţă al oficiului consular +49 1602087789. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro