Atac la Regele Mihai si Regina Ana: "Incetati sa ridicati in slavi cetatenii straini. Pentru mine, monarhia e Alexandru I. Cuza!"

Atac la Regele Mihai si Regina Ana:

Ana de Bourbon-Parma (1923-2016) a fost alaturi de regele Mihai I timp de 68 de ani, devenind sotia acestuia intr-o perioada foarte sumbra pentru monarhul Romaniei, aflat in primul an al indelungatului sau exil, regina daruindu-i lui Mihai I cinci fiice.

acum 48 luni (13 Aug 2016)

Printre cei din urma s-a plasat si multiplul campion de K1, Daniel Ghita (35 de ani). Dovada ca isi respecta poporul...Trebuie sa incetati sa ridicati in slavi cetatenii straini, care au ajuns sa ne umileasca in propria tara. Noi, in strainatate, suntem umiliti si denigrati de cetatenii francezi. Daca era o adevarata regina, nu venea sa ceara pamanturi, mosteniri, care stim cu totii ca au fost ale poporului, nu a casei regale!

Ana de Bourbon-Parma (1923-2016) a fost alaturi de regele Mihai I timp de 68 de ani, devenind sotia acestuia intr-o perioada foarte sumbra pentru monarhul Romaniei, aflat in primul an al indelungatului sau exil, regina daruindu-i lui Mihai I cinci fiice. Regina provenea dintr-o familie ilustra, ramura spaniola a familiei de Bourbon, o ramura a ei avand titlul de duce de Parma. Nunta a avut loc pe 10 iunie 1948, la Atena, in rit ortodox, unde oficiile de gazda a ceremoniei au fost facute de catre familia regala a Greciei, din care provenea si regina Elena, mama regelui Mihai. Ultima aparitie publica a reginei a avut loc pe 15 august 2014, la castelul de la Savarsin, cand a fost inaugurata Casa Musafirilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro